Witajcie

U mnie dzisiaj mroźno i delikatnie sypie śnieg,no cóż jak zima to zima...no to sobie czas umilam ,chcecie wiedzieć czym? No to zobaczcie
http://sklep.cebulekwiatowe.pl/pol_m_CE ... m-186.html 
wcześniej przejrzałam jeszcze L.
Jadziu będę więc pokazywać...tak po troszku
Ja swojego Austina też muszę w tym roku chyba ciachnąć mocno ,bo wyrósł dłuuugi pęd ,który rozkrzewił się dopiero na czubku ,co prawda mój rośnie w głębi rabaty i w sumie nawet mi pasowało że jest wyższy,ale chciałabym aby był też i szerszy.
Annes moja Lady of S. rozrosła się bardzo szybko ,więc i ty na pewno w tym roku będziesz się cieszyć z pięknego krzaczka

to chętnie rosnąca róża i bezproblemowa ,bardzo ją lubię
Sabinko domków było kilka

sama się na nie nie mogłam napatrzeć ,bo to moje pierwsze domki były
No powiem tak ...moje dzieciaki choć duże miały sporo radochy i nie tylko dzieciaki
Morden? Pewnie że możesz spać spokojnie

Jeżeli chodzi o Biedermeier ,to chyba racja z tym przewiewem może być ,bo w zeszłym roku rosła sobie taka solóweczka

dopiero w jakiejś tam odległości rosła następna róża , miała sporo miejsca i przewiewu,ale podkusiło mnie i zaaranżowałam rabatę hostami ,,które dość mocno ograniczyły B.pole do popisu ,a wręcz przytulały się do niej bardzo nachalnie i nie wiem czy to nie było powodem ,one po prostu ją zagłuszyły
Ewunia

baaaardzo mi miło ,zapraszam cię kiedy tylko masz ochotę ,mój ogród jest zawsze otwarty dla miłych gości ,zapraszam na ławeczkę ,a ja chętnie odpowiem na twoje pytania ...ot choćby o Lady of S. czy pachnie?Pachnie cudnie !!

Staję przy niej wsadzam nos do kwiatka ,bo są już one na wysokości mojego nosa

i stoję tak napawając się tym cudownym zapachem,nie da się przejść koło niej żeby jej nie powąchać,nawet mój M nie bardzo czuły na różane piękności bardzo chwali Lady a to wierz mi duuuże dla niej wyróżnienie