Moje róże i nie tylko
- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje róże i nie tylko
Gdzie wy to mieścicie?
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Aniu ciesz się ze mój podpis ci się spodobał
Ja też dzisiaj siałam pomidorki... warszawskie bo miałam
w zeszłym roku i były pycha 

Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- mimoza55
- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Aniu, jak mi miło zobaczyć Twoje zdjęcie, teraz wiem jak wyglądasz . Patrząc na Twoją fotografię odnoszę wrażenie, że jesteś ciepłą osobą i jak bym znała Ciebie od dawna, ale to nie możliwe bo mieszkamy na przeciwnych krańcach polski . w twoim ogródku przedwiośnie a w moim gruba pierzynka ze śniegu.

Śniegu było dużo, ąle dzisiejszej nocy jeszcze dosypało. przypuszczam, że u Jadzi też sporo śniegu w ogrodzie, z utęsknieniem doczekamy się wiosny . Dzisiaj mamy dzień świstaka.

Śniegu było dużo, ąle dzisiejszej nocy jeszcze dosypało. przypuszczam, że u Jadzi też sporo śniegu w ogrodzie, z utęsknieniem doczekamy się wiosny . Dzisiaj mamy dzień świstaka.

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu rozśmieszyłaś mnie do łeztara pisze:Na dodatek zmieniłam kompa i aparat, a w tym wieku to może łatwiej zmienia się pampersa niż przyzwyczajenia ...

A śmiechu i radości z czegokolwiek bardzo mi brakowało - czekałam prawie 2 tygodnie na wynik biopsji.
Dziś przyszły wyniki i JEST OK !!!
Dynia GIGANT ... będę kibicować i jak dojdzie do 100kg to już będzie sukces. Moja miała ze 30 kg ale to moja wina bo złe miejsce wybrałam.
Jesteś ciepła i miła , tak Cie z kontaktów odbierałam i zdjęcie to potwierdziło.
Trzymaj się cieplutko bo z przyjściem wiosny może być różnie - u nas mrozy nie odpuszczają .
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Aniu, poszalałaś z nasionami
Oj, będzie się działo u Ciebie w sezonie. Zaczęły się już wysiewy na parapetach, znakiem tego wiosna coraz bliżej 

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Zaczyna się na całego ogrodowe szaleństwo, jak ja to lubię - pozwala zapomnieć o wielu przeciwnościach losu.
JAKUCH Jadziu miała być odwilż a zapowiadają mrozy i to mi się nie podoba. Na niedzielę planowałam przegląd działki, coś tam usunąć itd. i co nici z tego!
kogra Grazynko tylko humor trzyma człowieka z dala od dziwnych myśli. Planowałam wczoraj, dziś kolejne wysiewy ale będzie dopiero jutro - też będę eksperymentować. Co prawda pamiętam kiedyś mama miała koło domu tak na dziko działeczkę i tam mój M zrobił foliak taki prymitywny ale były pomidory, ogórki, nowalijki i papryka ale to już było - zobaczymy czy uda mi się zaczarować rzeczywistość.
Moja papryka do siewu: Oleńka, Ożarowska,Nokturn/niebieska/.
ewka36jj Ewcia gdzie to siejemy to Ci coś powiem wczoraj był u nas syn i oczywiście też gdzie to wysiejesz - synek zdziwisz się jak będziesz pałaszował a teraz tylko kibicuj!
ewarost Ewuniu kupiłam pomidorki Babinicz, Jawor,Malinowy Ożarowski, Remiz F1 , Koralik i Bajaja i od naszej Eli - Orange Banana - ciekawe co z tego wyjdzie.
mimoza55 Wandziu ale cieplutko roślinkom u mnie śniegu niet i wiatry a noce b.mrozne. a miało być od czwartku cieplej.
christinkrysia Krysiu to nie dynia tylko Arbuz u mnie dynie nie chcą rosnąć, nie jestem zresztą ich amatorem.
Moje zapędy w tym roku w stronę warzywniaka są ostre przyda się rodzina Murek
dorotka350 Dorotko zaczynamy ostro jak zawsze - tylko niech już ustabilizuje się pogoda tylko co wymagać to dopiero luty.
Moje Kochane wczoraj syn i M jednogłośnie uznali, że parapety to mały pikuś raczej będę musiała odstąpić swoje łóżko- M kategorycznie będzie spał na swoim a ja
. Wiadomo mam dobrego fioła i dziś dokonałam zakupu metalowego regału 185-100-40 cm
miejsce już jest w jednym pokoju, nie mam możliwości postawić gdzie indziej, w altance za zimno, foliak zimny, jakoś wytrzymam miesiąc hahaha
Chciałam wstawić mój regał ale aparat zastrajkował

JAKUCH Jadziu miała być odwilż a zapowiadają mrozy i to mi się nie podoba. Na niedzielę planowałam przegląd działki, coś tam usunąć itd. i co nici z tego!
kogra Grazynko tylko humor trzyma człowieka z dala od dziwnych myśli. Planowałam wczoraj, dziś kolejne wysiewy ale będzie dopiero jutro - też będę eksperymentować. Co prawda pamiętam kiedyś mama miała koło domu tak na dziko działeczkę i tam mój M zrobił foliak taki prymitywny ale były pomidory, ogórki, nowalijki i papryka ale to już było - zobaczymy czy uda mi się zaczarować rzeczywistość.
Moja papryka do siewu: Oleńka, Ożarowska,Nokturn/niebieska/.
ewka36jj Ewcia gdzie to siejemy to Ci coś powiem wczoraj był u nas syn i oczywiście też gdzie to wysiejesz - synek zdziwisz się jak będziesz pałaszował a teraz tylko kibicuj!
ewarost Ewuniu kupiłam pomidorki Babinicz, Jawor,Malinowy Ożarowski, Remiz F1 , Koralik i Bajaja i od naszej Eli - Orange Banana - ciekawe co z tego wyjdzie.
mimoza55 Wandziu ale cieplutko roślinkom u mnie śniegu niet i wiatry a noce b.mrozne. a miało być od czwartku cieplej.
christinkrysia Krysiu to nie dynia tylko Arbuz u mnie dynie nie chcą rosnąć, nie jestem zresztą ich amatorem.
Moje zapędy w tym roku w stronę warzywniaka są ostre przyda się rodzina Murek

dorotka350 Dorotko zaczynamy ostro jak zawsze - tylko niech już ustabilizuje się pogoda tylko co wymagać to dopiero luty.
Moje Kochane wczoraj syn i M jednogłośnie uznali, że parapety to mały pikuś raczej będę musiała odstąpić swoje łóżko- M kategorycznie będzie spał na swoim a ja

Chciałam wstawić mój regał ale aparat zastrajkował

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Anuś czy to Astrid grafin na fotce.Oj będzie sie działo tyle nasionek nakupiłaś .
- tara
Jadziu tak, coś mi nie wchodziły dziś fotki.
- JAKUCH
Aniu może nie tak klikałaś i zapomniałaś zaznaczyć pełny rozmiar czy ilość pikseli .Wiesz co to znaczy ,ze za malo fotek nam pokazujesz
i wychodzisz z wprawy
prosimy o więcej a szczególnie fotek Kapitana ,żeby mi uzmysłowić co to za cudny potworek
to samo Sombreuil

- tara
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Faworytka piękna
... Aniu
to mówisz że sezon zaczynasz od zmiany wystroju wnętrza
Regał pierwsza klasa 

Rajsko,wiejsko,sielsko...II
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02

Za oknami jeszcze plucha ale podobno mrożne dni znowu wracają.
Ech.....chciałoby się już wiosny.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
Anusiu to masz chyba taki regał jak ja oczywiście z osłonką foliową.Ach cudna ta Lustige
a fotki całkiem dobrze wyszły
Zdolna z Ciebie uczennica 

-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Ależ piękne zdjęcie Lustige !
Jaki ona ma trudny do określenia kolor.

Pozdrawiam
Ewa
Ewa