ewazawady - Ewa życzę Ci miłego buszowania wiosną, ja też to lubię. Erwas też odwiedzam, ale wolę Aurę, bo teraz tam mam zaprzyjaźnioną duszyczkę.
Co do podpisywania zdjęć, żeby one chciały się same popisać, to ja bym nie miała nic przeciwko temu.

Poza tym jak na zdjęciu jest kilka krzaczków, to podpisanie jest dość trudne. No nic póki co, raczej się nie poprawię bo czasami sama się zastanawiam co jest na zdjęciu. Proszę o wybaczenie, na pytanie odpowiem chętnie.
Ja Miss Fine na razie odstawiłam?.. mam nowy pomysł.
Ewa7 domyślam się, że pytasz o trzy ostatnie zdjęcia, to Spirit of Freedom i Odile Maquelier.
Aneczka1979 ? Aniu to nie takie proste podpisać zdjęcie z kilkoma pannami. Odmiany na tych zdjęciach mam ciągle te same. Niech cię ten piorun nie strzela co !

Ja naprawdę chętnie odpowiem na każde pytanie. Jak tylko znajdę czas i będę pewna co jest na zdjęciu, to postaram się podpisać?? dobrze
rikkuu ? Ula witaj.
Styczeń jest takim miesiącem kiedy mamy mały oddech i możemy więcej czasu przeznaczyć na forum. Dziękuję w imieniu różyczek, a co do zapachu to powiem Ci, że masz rację. Jak one kwitną, to ich zapach jest wyczuwalny już przy wejściu do ogrodu.
Anness ? Ania to jest Capri, a zdjęcia Amelki postaram się wstawić jak nie dziś, to w najbliższym czasie. Wstawię i opiszę
Róż w ogrodzie jest podstawowym kolorem, ale ciepłych odcieni nie może zabraknąć.
Jeszcze kilka miesięcy i zobaczymy efekty naszych poczynań a, jak znam siebie, to znów coś mi kolorystycznie nie będzie pasić .
AnaAnn ? Aniu ja ładowałam u Ciebie, ale mam niedosyt mało zdjęć, proszę o więcej.
Masz rację, to ta data jest kluczem do podobnych upodobań.
Odlika błyszczy obok Spirit of Freedom.
Dorotka350 ? Dorotka już wróciłaś? Kolory dla mnie są najważniejsze, a czerwone zgrabne różyczki warto zaprosić, one super podkręcają atmosferę rabaty. Zauważyłam jednak, że dość trudno jest ten kolor połączyć w różowym. Zmieniałam nasadzenia na jesieni.
Ewunia7 ? Ewciu życzę Ci żeby problemy się usunęły w kont, żebyś mogła o nich zapomnieć.
Ja też nie mogę się doczekać nowego sezonu. Dobrze, że poprawiłaś sobie humor zamówieniem. Ja też tak zrobię.
Kolejne zdjęcia z jesiennych rabatek.
Na pierwszym planie Lavender Ice
Dieter Muller
Na pierwszym planie Kizuna
Augusta Luisa
Mamma Mia
żeby nie było

postaram się później podpisać zdjęcia, te na których widać jedną pannę