Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skoanna
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 28 sty 2016, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

No ja Cię... ale choinki, stroiki, filcaki-skrzaciaki ;:oj Marto ;:180 chylę czoła. Właśnie powinnam robić choinkę do szkoły na zamówienie, zebrałam już materiały i tak siedzę nad tym, cierpiąc na kompletny brak weny...której Tobie nie brakuje, jak widzę ;:215 No to idę mech wygrzebać z piwniczki....
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Martuś Pięknie u Ciebie w ogrodzie i bardzo świątecznie w domu. Skrzaty i choinki są niesamowite. Masz talent dziewczyno ;:138
Zima na razie trzyma się ustaleń i nie szaleje z mrozami, więc pewnie zdążysz zabezpieczyć rośliny.
Pozdrawiam ciepło ;:196
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Extra skrzaty!
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Pięknie zrobione stroiki ;:63 ;:63 ;:63
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj . A wiesz, że widziałam podobne skrzaty tylko , że jeszcze z nogami i rękami w pewnym sklepie ? Cena też nie mała za takiego jednego ;:224 . Pięknie je wykonałaś ;:63 jeszcze raz pochwalę stroiki . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Florian Silesia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lip 2016, o 19:56

Post »

Trawy świetne! Trochę mi ich brakuje. O tej porze roku bezcenne ;:333
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Stroiki widzę przygotowane czyli wszystko masz opanowane.
Ważne, że wszystko idzie po twojej myśli Martuś.
Aż żal, że to już zima, ale i blisko wiosny.
Obyś w zdrowiu dotrwała do nowego sezonu.
Spokojnych klimatów na święta. ;:196 :wit
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Miło popatrzeć na Twoje trawy.
Moje padły razem z liniami elektrycznymi pod ciężarem mokrego śniegu w zeszłym tygodniu.
Prąd po upływie doby wrócił, a trawy leżą, jak leżały :;230
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam po przerwie w ten piękny świąteczny czas,śniegu co prawda nie ma ,ale na pewno pięknie jest w naszych sercach i w naszych domachObrazek

Dziękuję za tak liczne odwiedziny ,bardzo mi miło,że o mnie pamiętacie,ja też ciągle o wszystkich myślę i wszystkim życzę ,dużo zdrowia,i samych dobrych chwil w Nowym Roku ,no i wielkiej radości z naszych ogrodów do których już niedługo wrócimy z wielkim zapałem.

Marysiu,moje spełnione marzenia już Ci wyjaśniłam :uszy ,u mnie ciepło,więc może po świętach zdążę zabezpieczyć do końca róże,chociaż jutro mamy kolędę ,a pojutrze spotkanie z Wami ,już się cieszę na tę okoliczność ,pozdrawiam i dużo buziaczków na świętaObrazek

Iwona,skrzaty są proste w pracy i szybko się je robi,trzeba tylko zebrać materiał,pozdrawiam jeszcze świątecznie :wit

Bożena dziękuję :wit

Marysiu,uwielbiam te bajkowe skrzaty w leśnej oprawie ;:196

Dario,bardzo się cieszę ,że spełniło się moje marzenie,długo nie mogłam uwierzyć ,że to prawda,ciemierniki mam grudniowe i choćby jaka zima była to kwitną nad śniegiem ,mróz też im nie przeszkadza,to taka odmiana,pozdrawiam :wit

Justynko,miło,że podobają się dekoracje,różom nie wszystkim zrobiłam kopczyki,bo nie zdążyłam ,myślę ,że teraz nadrobię ,pogoda jakby na mnie czekała,już mi się marzy wyżywać w ogrodzie,trawy warto mieć w ogrodzie ,są piękne od lata do wiosny.pozdrawiam :wit

później odpiszę do końca :heja
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewelina,powodzenia w pracach dekoracyjnych,z choinkami to fajna ,ale czasochłonna praca,a dary natury trzeba zbierać w jesieni,ciemiernik mam grudniowo- świąteczny i teraz bardzo kwitnie ,ale kwitnie też jak jest śnieg i mróz,warto mieć tą odmianę ,pozdrawiam :wit

Gosiu,ja też uważam ,że cały grudzień jest magiczny,a w tym dodatkowo spełniły się moje marzenia ,a jak dalej będzie ciepło,to mam szansę skończyć pracę w ogrodzie :uszy ,ozdoby najczęściej robię z darów natury,miło,że się podobają pozdrawiam :wit

Elu,moja głowa ciągle pełna pomysłów i często za nią nie nadążam,a pracować lubię więc ciągle coś się dzieje i tak powstał ogród i cała reszta,pozdrawiam ;:196

Aga,witam w moim ogrodzie i zapraszam gorąco na dalsze pogaduszki o kwiatach ,zaraz będą wspomnienia i roślinki w promieniach słońca,pozdrawiam :wit

Ewa,fajnie,że podobają się ozdoby,masz rację ,że do takich prac trzeba przygotować się już w jesieni,ale warto,a teraz wracamy powoli do ogrodów,pozdrawiam :wit

Tereniu,ciemiernik to odmiana grudniowa,rośnie na białej rabacie,a i wrzosy tak super się trzymają,więc tworzą taki duet,Tereniu,tyle zachodu i tyle lat nie mogłam spełnić tego marzenia i nagle jest,więc w życiu trzeba mieć dużo cierpliwości,pozdrawiam i zdrówka życzę ,no i spełnienia Twoich marzeń ;:196

Gosiu Margo 2 już prawie po świętach ,teraz będzie czas na wspomnienia i zleci nam do wiosny szybciutko,skrzaciki zdobią mój domek ,bardzo je lubię ,pozdrawiam :wit

Kasiu,choinki z mchu fajnie wyglądają ,nie ma to jak natura,ona najlepiej podpowiada co robić ,bardzo dużo z niej czerpię,ogród z trawami fajnie wygląda,ale i ciemierniki mi kwitną i skimmia i pierisy mają dużo pączków,więc naprawdę coś się dzieje ,mimo ,że zima ,a skrzaty takie proste,ale to prawda,że można sie do nich uśmiechnąć ,pozdrawiam ;:196

Iwonko,lubię takie naturalne stroiki,bo przenosi się trochę lasu i trochę ogrodu do domu,ale za moment i ogród będzie strojny,pozdrawiam i dużo zdrowia życzę ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu,fajnie ,że spodobały się stroiki i były inspiracją dla Ciebie,ale czas stroików się skończył i zacznie się czas dla ogrodów,ja jeszcze na zimę wszystkiego nie przygotowałam w ogrodzie,bo ciągle coś mi zaprzątało głowę i czas,ale jest ciepło ,jakby dla mnie ,to myślę ,że nadrobię w ogrodzie,może nawet jakąś nową rabatę zdążę przygotować :uszy pozdrawiam :wit

Gosiu Margo-margo,ogród i różne prace dekoracyjne to moje ulubione zajęcia,cieszę się ,że mogę się w tym realizować i mam pomysłów mnóstwo,właśnie ta zima przewleka się chyba dla mnie :uszy ,ale jeszcze dwa dni potrzebuję dla siebie ,a potem już ogród pozostaje,pozdrawiam gorąco i cieszę się ze spotkania ;:196

Kasiu,miło,że się podobają ,pozdrawiam jeszcze świątecznie :wit

Natalio,lubię robić stroiki z darów natury i widzę ,że i Tobie się podobają ,pozdrawiam i zapraszam do ogrodu na wspomnienia :wit

Ewelinko,skrzaty są bardzo drogie ,ja może robię prostsze,ale dla mnie wystarczą ,też mają swój urok,a w stroikach wyglądają bajecznie ,dziękuję za pochwały,pozdrawiam :wit

Florianie, trawy to taki filar w ogrodzie ,warto je mieć ,są jak już nic nie ma ,jak piszesz ,są bezcenne ,pozdrawiam :wit

Grażynko,staram się panować nad wszystkim ,ale przy tym panowaniu nie zdążyłam z wszystkimi różami ;:306 ,dobrze,że jest dość ciepło,więc myślę ,że teraz nadrobię,to prawda ,że spełniło się moje marzenie ,które spędzało mi sen z powiek,jeszcze nie mogę uwierzyć ,zima minie szybko i znowu będziemy szaleć w ogrodach,zdrówka i Tobie życzę na nowy sezon ,pozdrawiam ;:196

Madziu,u mnie też spadł mokry śnieg ,ale pewnie mniejsze ilości i traw nie powaliło,no i są ozdobą w ogrodzie,pozdrawiam :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj pokażę troszkę wiosny,bo już czas na wspomnienia,niech nam się poprawią humorki i odżyją wspomnienia ogrodowe.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

fiołeczki pachnące w różnych odcieniach
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ułudka
Obrazek

Obrazek

Brunnera
Obrazek
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto,czy masz więcej tych różowych fiołeczków?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuniu no to się odrobiłaś ;:306 i pokazałaś śliczne maluszki! Bardzo lubię wiosenny ogród, kiedy nie ma jeszcze chwastów i wyższych bylin, a niskie wiosenne rośliny mają takie wyraźne kolory. Za oknem szaleje wiatr i śnieg to wolę takie kolorowe widoczki ;:215 Ważą się losy jutrzejszego spotkania więc na razie pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Mnie już też tęskno do takich widoków.
Jeszcze trochę i ruszymy, kto wie czy nie wcześniej niż w tym roku, bo wieszcza ciepły luty i marzec.
Więc oby do naszej wiosny Martuniu. ;:196 :wit
Grażyna.
kogro-linki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”