Ogród Marty -Cz . X
- Skoanna
- Przyjaciel Forum - silver

- Od: 28 sty 2016, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Marty -Cz . X
No ja Cię... ale choinki, stroiki, filcaki-skrzaciaki
Marto
chylę czoła. Właśnie powinnam robić choinkę do szkoły na zamówienie, zebrałam już materiały i tak siedzę nad tym, cierpiąc na kompletny brak weny...której Tobie nie brakuje, jak widzę
No to idę mech wygrzebać z piwniczki....
- Margo_margo
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 lip 2014, o 13:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Martuś Pięknie u Ciebie w ogrodzie i bardzo świątecznie w domu. Skrzaty i choinki są niesamowite. Masz talent dziewczyno 
Zima na razie trzyma się ustaleń i nie szaleje z mrozami, więc pewnie zdążysz zabezpieczyć rośliny.
Pozdrawiam ciepło
Zima na razie trzyma się ustaleń i nie szaleje z mrozami, więc pewnie zdążysz zabezpieczyć rośliny.
Pozdrawiam ciepło
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Blueberry

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Pięknie zrobione stroiki

?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj . A wiesz, że widziałam podobne skrzaty tylko , że jeszcze z nogami i rękami w pewnym sklepie ? Cena też nie mała za takiego jednego
. Pięknie je wykonałaś
jeszcze raz pochwalę stroiki . Pozdrawiam
.
- Florian Silesia

- Od: 3 lip 2016, o 19:56
Trawy świetne! Trochę mi ich brakuje. O tej porze roku bezcenne 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Stroiki widzę przygotowane czyli wszystko masz opanowane.
Ważne, że wszystko idzie po twojej myśli Martuś.
Aż żal, że to już zima, ale i blisko wiosny.
Obyś w zdrowiu dotrwała do nowego sezonu.
Spokojnych klimatów na święta.

Ważne, że wszystko idzie po twojej myśli Martuś.
Aż żal, że to już zima, ale i blisko wiosny.
Obyś w zdrowiu dotrwała do nowego sezonu.
Spokojnych klimatów na święta.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Miło popatrzeć na Twoje trawy.
Moje padły razem z liniami elektrycznymi pod ciężarem mokrego śniegu w zeszłym tygodniu.
Prąd po upływie doby wrócił, a trawy leżą, jak leżały
Moje padły razem z liniami elektrycznymi pod ciężarem mokrego śniegu w zeszłym tygodniu.
Prąd po upływie doby wrócił, a trawy leżą, jak leżały
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam po przerwie w ten piękny świąteczny czas,śniegu co prawda nie ma ,ale na pewno pięknie jest w naszych sercach i w naszych domach
Dziękuję za tak liczne odwiedziny ,bardzo mi miło,że o mnie pamiętacie,ja też ciągle o wszystkich myślę i wszystkim życzę ,dużo zdrowia,i samych dobrych chwil w Nowym Roku ,no i wielkiej radości z naszych ogrodów do których już niedługo wrócimy z wielkim zapałem.
Marysiu,moje spełnione marzenia już Ci wyjaśniłam
,u mnie ciepło,więc może po świętach zdążę zabezpieczyć do końca róże,chociaż jutro mamy kolędę ,a pojutrze spotkanie z Wami ,już się cieszę na tę okoliczność ,pozdrawiam i dużo buziaczków na święta
Iwona,skrzaty są proste w pracy i szybko się je robi,trzeba tylko zebrać materiał,pozdrawiam jeszcze świątecznie
Bożena dziękuję
Marysiu,uwielbiam te bajkowe skrzaty w leśnej oprawie
Dario,bardzo się cieszę ,że spełniło się moje marzenie,długo nie mogłam uwierzyć ,że to prawda,ciemierniki mam grudniowe i choćby jaka zima była to kwitną nad śniegiem ,mróz też im nie przeszkadza,to taka odmiana,pozdrawiam
Justynko,miło,że podobają się dekoracje,różom nie wszystkim zrobiłam kopczyki,bo nie zdążyłam ,myślę ,że teraz nadrobię ,pogoda jakby na mnie czekała,już mi się marzy wyżywać w ogrodzie,trawy warto mieć w ogrodzie ,są piękne od lata do wiosny.pozdrawiam
później odpiszę do końca

Dziękuję za tak liczne odwiedziny ,bardzo mi miło,że o mnie pamiętacie,ja też ciągle o wszystkich myślę i wszystkim życzę ,dużo zdrowia,i samych dobrych chwil w Nowym Roku ,no i wielkiej radości z naszych ogrodów do których już niedługo wrócimy z wielkim zapałem.
Marysiu,moje spełnione marzenia już Ci wyjaśniłam

Iwona,skrzaty są proste w pracy i szybko się je robi,trzeba tylko zebrać materiał,pozdrawiam jeszcze świątecznie
Bożena dziękuję
Marysiu,uwielbiam te bajkowe skrzaty w leśnej oprawie
Dario,bardzo się cieszę ,że spełniło się moje marzenie,długo nie mogłam uwierzyć ,że to prawda,ciemierniki mam grudniowe i choćby jaka zima była to kwitną nad śniegiem ,mróz też im nie przeszkadza,to taka odmiana,pozdrawiam
Justynko,miło,że podobają się dekoracje,różom nie wszystkim zrobiłam kopczyki,bo nie zdążyłam ,myślę ,że teraz nadrobię ,pogoda jakby na mnie czekała,już mi się marzy wyżywać w ogrodzie,trawy warto mieć w ogrodzie ,są piękne od lata do wiosny.pozdrawiam
później odpiszę do końca
-
koziorozec

Ewelina,powodzenia w pracach dekoracyjnych,z choinkami to fajna ,ale czasochłonna praca,a dary natury trzeba zbierać w jesieni,ciemiernik mam grudniowo- świąteczny i teraz bardzo kwitnie ,ale kwitnie też jak jest śnieg i mróz,warto mieć tą odmianę ,pozdrawiam
Gosiu,ja też uważam ,że cały grudzień jest magiczny,a w tym dodatkowo spełniły się moje marzenia ,a jak dalej będzie ciepło,to mam szansę skończyć pracę w ogrodzie
,ozdoby najczęściej robię z darów natury,miło,że się podobają pozdrawiam
Elu,moja głowa ciągle pełna pomysłów i często za nią nie nadążam,a pracować lubię więc ciągle coś się dzieje i tak powstał ogród i cała reszta,pozdrawiam
Aga,witam w moim ogrodzie i zapraszam gorąco na dalsze pogaduszki o kwiatach ,zaraz będą wspomnienia i roślinki w promieniach słońca,pozdrawiam
Ewa,fajnie,że podobają się ozdoby,masz rację ,że do takich prac trzeba przygotować się już w jesieni,ale warto,a teraz wracamy powoli do ogrodów,pozdrawiam
Tereniu,ciemiernik to odmiana grudniowa,rośnie na białej rabacie,a i wrzosy tak super się trzymają,więc tworzą taki duet,Tereniu,tyle zachodu i tyle lat nie mogłam spełnić tego marzenia i nagle jest,więc w życiu trzeba mieć dużo cierpliwości,pozdrawiam i zdrówka życzę ,no i spełnienia Twoich marzeń
Gosiu Margo 2 już prawie po świętach ,teraz będzie czas na wspomnienia i zleci nam do wiosny szybciutko,skrzaciki zdobią mój domek ,bardzo je lubię ,pozdrawiam
Kasiu,choinki z mchu fajnie wyglądają ,nie ma to jak natura,ona najlepiej podpowiada co robić ,bardzo dużo z niej czerpię,ogród z trawami fajnie wygląda,ale i ciemierniki mi kwitną i skimmia i pierisy mają dużo pączków,więc naprawdę coś się dzieje ,mimo ,że zima ,a skrzaty takie proste,ale to prawda,że można sie do nich uśmiechnąć ,pozdrawiam
Iwonko,lubię takie naturalne stroiki,bo przenosi się trochę lasu i trochę ogrodu do domu,ale za moment i ogród będzie strojny,pozdrawiam i dużo zdrowia życzę
Gosiu,ja też uważam ,że cały grudzień jest magiczny,a w tym dodatkowo spełniły się moje marzenia ,a jak dalej będzie ciepło,to mam szansę skończyć pracę w ogrodzie
Elu,moja głowa ciągle pełna pomysłów i często za nią nie nadążam,a pracować lubię więc ciągle coś się dzieje i tak powstał ogród i cała reszta,pozdrawiam
Aga,witam w moim ogrodzie i zapraszam gorąco na dalsze pogaduszki o kwiatach ,zaraz będą wspomnienia i roślinki w promieniach słońca,pozdrawiam
Ewa,fajnie,że podobają się ozdoby,masz rację ,że do takich prac trzeba przygotować się już w jesieni,ale warto,a teraz wracamy powoli do ogrodów,pozdrawiam
Tereniu,ciemiernik to odmiana grudniowa,rośnie na białej rabacie,a i wrzosy tak super się trzymają,więc tworzą taki duet,Tereniu,tyle zachodu i tyle lat nie mogłam spełnić tego marzenia i nagle jest,więc w życiu trzeba mieć dużo cierpliwości,pozdrawiam i zdrówka życzę ,no i spełnienia Twoich marzeń
Gosiu Margo 2 już prawie po świętach ,teraz będzie czas na wspomnienia i zleci nam do wiosny szybciutko,skrzaciki zdobią mój domek ,bardzo je lubię ,pozdrawiam
Kasiu,choinki z mchu fajnie wyglądają ,nie ma to jak natura,ona najlepiej podpowiada co robić ,bardzo dużo z niej czerpię,ogród z trawami fajnie wygląda,ale i ciemierniki mi kwitną i skimmia i pierisy mają dużo pączków,więc naprawdę coś się dzieje ,mimo ,że zima ,a skrzaty takie proste,ale to prawda,że można sie do nich uśmiechnąć ,pozdrawiam
Iwonko,lubię takie naturalne stroiki,bo przenosi się trochę lasu i trochę ogrodu do domu,ale za moment i ogród będzie strojny,pozdrawiam i dużo zdrowia życzę
-
koziorozec

Aniu,fajnie ,że spodobały się stroiki i były inspiracją dla Ciebie,ale czas stroików się skończył i zacznie się czas dla ogrodów,ja jeszcze na zimę wszystkiego nie przygotowałam w ogrodzie,bo ciągle coś mi zaprzątało głowę i czas,ale jest ciepło ,jakby dla mnie ,to myślę ,że nadrobię w ogrodzie,może nawet jakąś nową rabatę zdążę przygotować
pozdrawiam
Gosiu Margo-margo,ogród i różne prace dekoracyjne to moje ulubione zajęcia,cieszę się ,że mogę się w tym realizować i mam pomysłów mnóstwo,właśnie ta zima przewleka się chyba dla mnie
,ale jeszcze dwa dni potrzebuję dla siebie ,a potem już ogród pozostaje,pozdrawiam gorąco i cieszę się ze spotkania
Kasiu,miło,że się podobają ,pozdrawiam jeszcze świątecznie
Natalio,lubię robić stroiki z darów natury i widzę ,że i Tobie się podobają ,pozdrawiam i zapraszam do ogrodu na wspomnienia
Ewelinko,skrzaty są bardzo drogie ,ja może robię prostsze,ale dla mnie wystarczą ,też mają swój urok,a w stroikach wyglądają bajecznie ,dziękuję za pochwały,pozdrawiam
Florianie, trawy to taki filar w ogrodzie ,warto je mieć ,są jak już nic nie ma ,jak piszesz ,są bezcenne ,pozdrawiam
Grażynko,staram się panować nad wszystkim ,ale przy tym panowaniu nie zdążyłam z wszystkimi różami
,dobrze,że jest dość ciepło,więc myślę ,że teraz nadrobię,to prawda ,że spełniło się moje marzenie ,które spędzało mi sen z powiek,jeszcze nie mogę uwierzyć ,zima minie szybko i znowu będziemy szaleć w ogrodach,zdrówka i Tobie życzę na nowy sezon ,pozdrawiam
Madziu,u mnie też spadł mokry śnieg ,ale pewnie mniejsze ilości i traw nie powaliło,no i są ozdobą w ogrodzie,pozdrawiam
Gosiu Margo-margo,ogród i różne prace dekoracyjne to moje ulubione zajęcia,cieszę się ,że mogę się w tym realizować i mam pomysłów mnóstwo,właśnie ta zima przewleka się chyba dla mnie
Kasiu,miło,że się podobają ,pozdrawiam jeszcze świątecznie
Natalio,lubię robić stroiki z darów natury i widzę ,że i Tobie się podobają ,pozdrawiam i zapraszam do ogrodu na wspomnienia
Ewelinko,skrzaty są bardzo drogie ,ja może robię prostsze,ale dla mnie wystarczą ,też mają swój urok,a w stroikach wyglądają bajecznie ,dziękuję za pochwały,pozdrawiam
Florianie, trawy to taki filar w ogrodzie ,warto je mieć ,są jak już nic nie ma ,jak piszesz ,są bezcenne ,pozdrawiam
Grażynko,staram się panować nad wszystkim ,ale przy tym panowaniu nie zdążyłam z wszystkimi różami
Madziu,u mnie też spadł mokry śnieg ,ale pewnie mniejsze ilości i traw nie powaliło,no i są ozdobą w ogrodzie,pozdrawiam
-
koziorozec

-
Babciabenia

- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto,czy masz więcej tych różowych fiołeczków?
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuniu no to się odrobiłaś
i pokazałaś śliczne maluszki! Bardzo lubię wiosenny ogród, kiedy nie ma jeszcze chwastów i wyższych bylin, a niskie wiosenne rośliny mają takie wyraźne kolory. Za oknem szaleje wiatr i śnieg to wolę takie kolorowe widoczki
Ważą się losy jutrzejszego spotkania więc na razie pozdrawiam cieplutko 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Mnie już też tęskno do takich widoków.
Jeszcze trochę i ruszymy, kto wie czy nie wcześniej niż w tym roku, bo wieszcza ciepły luty i marzec.
Więc oby do naszej wiosny Martuniu.

Jeszcze trochę i ruszymy, kto wie czy nie wcześniej niż w tym roku, bo wieszcza ciepły luty i marzec.
Więc oby do naszej wiosny Martuniu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki