Na razie moje woodsi się chyba jeszcze trochę przystosowuje, kombinuję w jakim podłożu najlepiej sobie poradzi, żeby jej przypadkiem nie zalać.
 Na razie moje woodsi się chyba jeszcze trochę przystosowuje, kombinuję w jakim podłożu najlepiej sobie poradzi, żeby jej przypadkiem nie zalać.Ale brawa dla Twojej, super, że zakwitła

Na razie moje woodsi się chyba jeszcze trochę przystosowuje, kombinuję w jakim podłożu najlepiej sobie poradzi, żeby jej przypadkiem nie zalać.

, rzeczywiście mają coś z małych kotków
 , rzeczywiście mają coś z małych kotków  ..Muszę ja spróbować ukorzenić liść, tylko szkoda, że takie z liści nie powtarzają cech mamusi
 ..Muszę ja spróbować ukorzenić liść, tylko szkoda, że takie z liści nie powtarzają cech mamusi  , ale może wyjdzie coś ciekawego...Twoje guzmaniowe zakupy  super
 , ale może wyjdzie coś ciekawego...Twoje guzmaniowe zakupy  super  ...
 ...

.
 . , na Twoje miłe słowa zawsze można liczyć.
 , na Twoje miłe słowa zawsze można liczyć. , wystarczy jej od czasu do czasu ździebdzio wody. Moja staruszka pozostawiona na pastwę moich chłopców została zamęczona ich troskliwością, a to, co mam , to uratowane resztki.
 , wystarczy jej od czasu do czasu ździebdzio wody. Moja staruszka pozostawiona na pastwę moich chłopców została zamęczona ich troskliwością, a to, co mam , to uratowane resztki. , mnie to się nawet podoba, że nowe rośliny nie powtarzają cech rośliny matecznej. Tak jest ciekawiej.
 , mnie to się nawet podoba, że nowe rośliny nie powtarzają cech rośliny matecznej. Tak jest ciekawiej. 
  . Dziękuję również darczyńcom serduszka.
 . Dziękuję również darczyńcom serduszka.
 Tylko część storczyków jest podlewana przez kogoś innego, ale to wydzielony obszar i nic dodatkowego pod konewkę nie wpada, nawet przypadkiem
 Tylko część storczyków jest podlewana przez kogoś innego, ale to wydzielony obszar i nic dodatkowego pod konewkę nie wpada, nawet przypadkiem 

.
 .
- pomimo, że są niewielkie, są śliczne i dodatkowy wielki "plus" za zapachbarbra13 pisze:Kwitnie też Senecio rowleyanus / ... / Ma delikatny , bardzo przyjemny zapach.
 . Grudniki również ładne, ale dla mnie nr jeden, właśnie jest kwitnące - Senecio rowleyanus
  . Grudniki również ładne, ale dla mnie nr jeden, właśnie jest kwitnące - Senecio rowleyanus   .
 .