(oczywiście mowa o mnie
 (oczywiście mowa o mnie  ), drogie maleństwa 5,50 za kilka łyżek maluchów (dlatego szczerze namawiam do poszukania domowej hodowli).
 ), drogie maleństwa 5,50 za kilka łyżek maluchów (dlatego szczerze namawiam do poszukania domowej hodowli).Mama nic przeciwko nie miała jak się pochwaliłam że rzuciły się na jedzonko (płatki owsiane były w promocji
 ), ale nie koniecznie jest za tym aby trzymać je w wielkim akwarium...także może się ograniczę do kilku dużych słoików (takich 5 litrowych starego typu)...na razie, aż się rozrośnie populacja
 ), ale nie koniecznie jest za tym aby trzymać je w wielkim akwarium...także może się ograniczę do kilku dużych słoików (takich 5 litrowych starego typu)...na razie, aż się rozrośnie populacja  .
 .

A jeszcze jakby tam robaczki były....
 A jeszcze jakby tam robaczki były....  wczoraj zleciałam zoologiczne i nie dostałam! Szok, na zamówienie za tydzień...
  wczoraj zleciałam zoologiczne i nie dostałam! Szok, na zamówienie za tydzień... , moje sikoreczki na szczęście kulami nie gardzą
, moje sikoreczki na szczęście kulami nie gardzą 

.
 .
 ) jastrzębia gołębiarza. Wydaje mi się jednak bardzo mały. Czy to możliwe, że to jakiś młodzik ze spóźnionego lęgu?
 ) jastrzębia gołębiarza. Wydaje mi się jednak bardzo mały. Czy to możliwe, że to jakiś młodzik ze spóźnionego lęgu?

)
 )