. Podziwiam Twoje poinsecje, pięknie rozrośnięte i nawet bez czerwoności ładnie wyglądają.
 . Podziwiam Twoje poinsecje, pięknie rozrośnięte i nawet bez czerwoności ładnie wyglądają.Wszystkie rośliny bardzo ładne i nie widać po nich urlopowej rozłąki z prawnymi opiekunami.
 . Podziwiam Twoje poinsecje, pięknie rozrośnięte i nawet bez czerwoności ładnie wyglądają.

wszystkie
 wszystkie   
  miło się ogląda takie cuda w taki sposób pokazane .
 miło się ogląda takie cuda w taki sposób pokazane . 
   dla Ciebie i Twoich kwiatuszków
 dla Ciebie i Twoich kwiatuszków   

Już jestem. Piękne zdjęcia pokazujesz. Zwłaszcza te z letnich wypraw. Kwiatki domowe śliczne, takie zadbane. Mojej teściowej udało się gwiazdę przechować bez problemu i zakwitła ponownie bez cieniowania jej.
 Już jestem. Piękne zdjęcia pokazujesz. Zwłaszcza te z letnich wypraw. Kwiatki domowe śliczne, takie zadbane. Mojej teściowej udało się gwiazdę przechować bez problemu i zakwitła ponownie bez cieniowania jej.

.
  .

. Zupełnie się nie znam na tego typu roślinach, więc nie pomogę, ale się pozachwycam. Rybki, roślinność i całość pierwsza klasa, mogłabym godzinami siedzieć z nosem przy szybie i się wgapiać. Sama nie mam akwarium, ani nikt z moich znajomych, pozostają jedynie wystawowe w sklepach, przy których zawsze się zatrzymuję. Normalnie zazdroszczę
 . Zupełnie się nie znam na tego typu roślinach, więc nie pomogę, ale się pozachwycam. Rybki, roślinność i całość pierwsza klasa, mogłabym godzinami siedzieć z nosem przy szybie i się wgapiać. Sama nie mam akwarium, ani nikt z moich znajomych, pozostają jedynie wystawowe w sklepach, przy których zawsze się zatrzymuję. Normalnie zazdroszczę  .
 .

Czy możesz mi zdradzić czym doświetlasz jak robisz zdjęcie(np.to powyżej)?

pozdrawiam
 pozdrawiam

rzeczywiste można siedzieć i patrzeć jak w TV
 rzeczywiste można siedzieć i patrzeć jak w TV