Hortensje jeszcze pięknie białe u ciebie.
 Hortensje jeszcze pięknie białe u ciebie.  Rzeczka petuniowa niezmiennie mnie zachwyca, a gąszcz werben wspaniały.
 Rzeczka petuniowa niezmiennie mnie zachwyca, a gąszcz werben wspaniały.  Róże znowu cieszą kolorem, lubię takie widoki wyjątkowo.
 Róże znowu cieszą kolorem, lubię takie widoki wyjątkowo. 

Hortensje jeszcze pięknie białe u ciebie.
 Hortensje jeszcze pięknie białe u ciebie.  Rzeczka petuniowa niezmiennie mnie zachwyca, a gąszcz werben wspaniały.
 Rzeczka petuniowa niezmiennie mnie zachwyca, a gąszcz werben wspaniały.  Róże znowu cieszą kolorem, lubię takie widoki wyjątkowo.
 Róże znowu cieszą kolorem, lubię takie widoki wyjątkowo. 

. Pięknie masz u siebie
 . Pięknie masz u siebie  . Nie wiadomo, które zdjęcie najpierw pochwalić, po prostu cudownie!
. Nie wiadomo, które zdjęcie najpierw pochwalić, po prostu cudownie!

Na widok surfinii aż otworzyłam buzię
 Na widok surfinii aż otworzyłam buzię 

Pięknie wznoszą się ku górze, a nie pełzają
 Pięknie wznoszą się ku górze, a nie pełzają  Petunie jakoś źle mi się kojarzyły, ale u Ciebie to morze kwiatów
 Petunie jakoś źle mi się kojarzyły, ale u Ciebie to morze kwiatów 

. Dziewczyno, chandrę to dopiero ja mam po obejrzeniu Twojego ogrodowego królestwa
 . Dziewczyno, chandrę to dopiero ja mam po obejrzeniu Twojego ogrodowego królestwa  

. Na widok surfiniowej kaskady po prostu szczęka opada
 . Na widok surfiniowej kaskady po prostu szczęka opada  , dobrze, że nie pokazałam swojej, bo bym się chyba ze wstydu spaliła
, dobrze, że nie pokazałam swojej, bo bym się chyba ze wstydu spaliła  Moje petunie jak półtora nieszczęścia a o angielskich pelargoniach nawet nie chcę wspominać
  Moje petunie jak półtora nieszczęścia a o angielskich pelargoniach nawet nie chcę wspominać  . Zazdroszczę takiego wspaniałego ogrodu, ale w pozytywnym rozumieniu
 . Zazdroszczę takiego wspaniałego ogrodu, ale w pozytywnym rozumieniu  , na pewno nie masz powodu do chandry, zapewniam Cię
 , na pewno nie masz powodu do chandry, zapewniam Cię 

Mnie jakoś doniczkowe nie lubią.
  Mnie jakoś doniczkowe nie lubią. 

Przestałam je sadzić. Ale Ty nie przestawaj, Twoje są cudne
 Przestałam je sadzić. Ale Ty nie przestawaj, Twoje są cudne  I te serca dwa......
 I te serca dwa......