Oglądając twoje zdjęcia, to naprawdę daleko ta wiosnaZENOBIUSZ pisze:Oby do wiosny !!!
Leśny ogród Elli - 2008r.
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zenku kilka stron wcześniej sypie u mnie śnieg i szczypie mrózZENOBIUSZ pisze:Oglądając Twój ogród i piękną w nim zieleń oraz kwiaty na chwilę można zapomieeć o nadchodzącej zimie. Oby do wiosny !!!
Zyczę miłego dnia i
Byle do wiosny

Również Tobie życzę tego samego
-
goni@k

- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
Z wielką przyjemnością zwiedziłam calutki Twój ogród
Skamieliny robią wrażenie i tworzą niezwykłe tło dla całej kompozycji
.
Rośliny i kamienie świetnie się uzupełniają dając ciekawy efekt.
Pooglądałam też wspaniałe fotki liliowców i róż oraz innych kwiatów , które na chwilę przeniosły mnie w letnie klimaty ;:2
Skamieliny robią wrażenie i tworzą niezwykłe tło dla całej kompozycji
Pooglądałam też wspaniałe fotki liliowców i róż oraz innych kwiatów , które na chwilę przeniosły mnie w letnie klimaty ;:2
- Ellaa

- Kontakt:
Witaj goni@k w moim ogrodzie wśród sosengoni@k pisze:Z wielką przyjemnością zwiedziłam calutki Twój ogród![]()
Skamieliny robią wrażenie i tworzą niezwykłe tło dla całej kompozycji![]()
.
Dzięki za słowa uznania
Zapraszam Cię ponownie, gdybyś zatęskniła za letnimi klimatami.... 8)
- Ellaa

- Kontakt:
A ja właśnie goniu zwiedzam Twój ogród i widzę, że mamny podobne 'skalniakowe' upodobania ogrodowegoni@k pisze:Kusisz pięknymi fotkami bajecznie kolorowych kwiatów, nie mogłam się oprzeć ;:25 Uwielbiam tę kolorystykę
Lato....ach....mnie też się 'ckni' za letnimi kwiatami, zapachami, szmerem wody z fontanny.....
- Ellaa

- Kontakt:
Gabrysiu wydaje się, że jeszcze długo, ale zleci jak co roku. Już niedługo święta, a później Nowy Rok , będziemy zajęte przygotowaniamiGabriela pisze:Kiedy one znowu będą kwitły i będą cieszyć oko na żywo ?
Liliowiec 'Longfields Twins' jest bardzo ładny, taki inny...

Jeszcze trochę i dnia będzie przybywało, słońce jaśniej świeciło i ani się obejrzymy jak znów przyjdzie wiosna

'Longfields Twins' na żywo robi jeszcze większe wrażenie, zdjęcie tego nie oddaje. Kwiat jest duży 15 cm, a przez to, że jest pełny, wydaje się jeszcze większy ;:228
Jeszcze raz dla Ciebie 'Longfields Twins'

- zanna

- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu, w ten piękny niedzielny poranek przysiadłam sobie solidnie, obejrzałam jeszcze raz dokładnie 'od A do Z' Twój ogródek i zrobiłam sobie listę chciejst od Ciebie
Mogę wysłać na PW? To głównie okrywowe szybkorosnące... bo takich mi potrzeba do funkii
Ja od wiosny będę już dokumentowała swoją roślinność dokładnie i mam nadzieję, że coś Ci się u mnie sposoba (oprócz host, oczywiście, bo ten zarazek już w nas siedzi na dobre
). Oby nam te hościska szybko rosły i nadawały się wymianę
Dowiedziałam się w Tabazie, że brunery, te odmianowe, też się wysiewają... Mam nadzieję, że 'variegata' da dużo potomstwa, no i 'Jack Frost' też...
albo przynajmniej się rozrośnie. Zresztą ponawiam propozycję, że 'variegatę' Ci kupię i wyślę, bo nie wiadomo kiedy moja będzie się nadawała do podziału...
Mogę wysłać na PW? To głównie okrywowe szybkorosnące... bo takich mi potrzeba do funkii
Ja od wiosny będę już dokumentowała swoją roślinność dokładnie i mam nadzieję, że coś Ci się u mnie sposoba (oprócz host, oczywiście, bo ten zarazek już w nas siedzi na dobre
Dowiedziałam się w Tabazie, że brunery, te odmianowe, też się wysiewają... Mam nadzieję, że 'variegata' da dużo potomstwa, no i 'Jack Frost' też...
- Ellaa

- Kontakt:
U mnie dzisiaj też świeci pięknie słoneczkozanna pisze:Elu, w ten piękny niedzielny poranek przysiadłam sobie solidnie, obejrzałam jeszcze raz dokładnie 'od A do Z' Twój ogródek i zrobiłam sobie listę chciejst od CiebieMogę wysłać na PW? To głównie okrywowe szybkorosnące... bo takich mi potrzeba do funkii
). Oby nam te hościska szybko rosły i nadawały się wymianę
![]()
Dowiedziałam się w Tabazie, że brunery, te odmianowe, też się wysiewają... Mam nadzieję, że 'variegata' da dużo potomstwa, no i 'Jack Frost' też...albo przynajmniej się rozrośnie. Zresztą ponawiam propozycję, że 'variegatę' Ci kupię i wyślę, bo nie wiadomo kiedy moja będzie się nadawała do podziału...
Dajesz tą listę na P.W, bo jestem bardzo ciekawa na co sobie 'ostrzysz pazurki'