myszorek a nie możesz tak sama do tego marketu ? wiesz choćby po chleb
Zielona chatka Baby Yagi
azalie mieli jescze czerwone ,ale ja mam plan do czerwonego koloru
są miniaturki róży właśnie w kolorze czerwonym po 12 zeta
i sobie kupie ,tylko nie moge tachać wszystkich doniczek w jeden dzień bo sie boje ,że mi sie przeziębią ,tak ,że widzicie plan kolorystyczny mam doskonały ...różowa azalia czerwona różyczka
musisz Szanownego ciągać za sobą? bo mój to w sklepie kula u nogi no chyba ,że mam dużo do dygania ,jako tragażowy jest pierwsza klasa :lol
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Problem w tym, że do marketu mam kawałek drogi, jak pojadę z nim to zawsze coś sobie kupi, jakieś pierdoły do auta czy cuś, a skoro on kupi no to ja nie mogę wyjść z pustym koszykiem
Ale w przyszłym tygodniu wybieram się koleżanką na giełdę, więc będą potrzebne mi tylko jego pieniążki

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Azalie są śliczne ale ja nigdy nie potrafiłam jej utrzymać dłużej 
Grudników w mojej Biedronce nie ma
, mam tylko czerwonego.
Grudników w mojej Biedronce nie ma
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
effa a mogłabyś się dowiedzieć jak stare jest ro drzewko azaliowe tej kolezanki? obstawiłam sie lekturami co do pielęgnowania azalii i nie wydaje się az taka trudna
być może się uda przechować roślinkę ,wiem,że po przekwitnieniu trzeba ją przyciąć o jedną trzecią gałązek to być może dam radę ukorzenić sadzonki ,ja azale mam na ogródku w gruncie tyle,że inne kolory
agrażka nie przejnuj sie teraz sezon na grudniki na pewno jeszcze rzucą na sklepy niejeden raz ,jeszcze zdążysz poszaleć
agrażka nie przejnuj sie teraz sezon na grudniki na pewno jeszcze rzucą na sklepy niejeden raz ,jeszcze zdążysz poszaleć
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kobieto zabijasz mnie tymi swoimi tekstami. Jak je czytam, to klękam ze śmiechu.bayaga pisze:azalie mieli jescze czerwone ,ale ja mam plan do czerwonego kolorusą miniaturki róży właśnie w kolorze czerwonym po 12 zeta
i sobie kupie ,tylko nie moge tachać wszystkich doniczek w jeden dzień bo się boje ,że mi się przeziębią ,tak ,że widzicie plan kolorystyczny mam doskonały ...różowa azalia czerwona różyczka
![]()
myszorek a nie możesz tak sama do tego marketu ? wiesz choćby po chlebmusisz Szanownego ciągać za sobą? bo mój to w sklepie kula u nogi no chyba ,że mam dużo do dygania ,jako tragażowy jest pierwsza klasa :lol
Mi tez kula u nogi przy mniejszych zakupach nie jest potrzebna
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
muszę się pochwalić
moje skarby( czytaj: dzisiaj moje skarby ! a jak jutro będzie to sie okaże
) pojechał do castoramy po wiertarkę i zobaczcie co mi kupił
wie skubany jak mi buzie zamknąć ,żebym sie nie darła ,bo do dnia dzisiejszego półeczki na fiołki jak nie było tak nie ma...( nabiera mocy urzędowej ,jak wszystko co trzeba w domu zrobić
)
specjalnie zrobiłam na tle telewizora ,żebyście miay pojęcie jak są wielkie ,miałam problem gdzie je ustawić ,bo już nie mam za dużo miejsca na doniczki ,musze sie przerzucić na wiszące koszyki

prawde ,że piękne? w związku z tym mam pytanie ...jak o nie dbać ? przeleciałam forum ale nie ma tego co bym chciała ,czyli jak o nie dbać do momentu przekwitnięcia ,chciałabym żeby chociaż do świąt dotrzymały,wszędzie piszą co jest PO przekwitnieciu a ja chce wiedzieć TERAZ jak o nie dbać
specjalnie zrobiłam na tle telewizora ,żebyście miay pojęcie jak są wielkie ,miałam problem gdzie je ustawić ,bo już nie mam za dużo miejsca na doniczki ,musze sie przerzucić na wiszące koszyki 
prawde ,że piękne? w związku z tym mam pytanie ...jak o nie dbać ? przeleciałam forum ale nie ma tego co bym chciała ,czyli jak o nie dbać do momentu przekwitnięcia ,chciałabym żeby chociaż do świąt dotrzymały,wszędzie piszą co jest PO przekwitnieciu a ja chce wiedzieć TERAZ jak o nie dbać