Zielona chatka Baby Yagi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

azalie mieli jescze czerwone ,ale ja mam plan do czerwonego koloru :lol: są miniaturki róży właśnie w kolorze czerwonym po 12 zeta :lol: i sobie kupie ,tylko nie moge tachać wszystkich doniczek w jeden dzień bo sie boje ,że mi sie przeziębią ,tak ,że widzicie plan kolorystyczny mam doskonały ...różowa azalia czerwona różyczka :lol:
myszorek a nie możesz tak sama do tego marketu ? wiesz choćby po chleb :D musisz Szanownego ciągać za sobą? bo mój to w sklepie kula u nogi no chyba ,że mam dużo do dygania ,jako tragażowy jest pierwsza klasa :lol
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Problem w tym, że do marketu mam kawałek drogi, jak pojadę z nim to zawsze coś sobie kupi, jakieś pierdoły do auta czy cuś, a skoro on kupi no to ja nie mogę wyjść z pustym koszykiem :lol: Ale w przyszłym tygodniu wybieram się koleżanką na giełdę, więc będą potrzebne mi tylko jego pieniążki :lol: :lol:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

aaaaaa to ja już cie rozumiem :lol: noooo....plan masz dobry ,ja też bym na twoim miejscu wytrzymała troszkę ,bardziej się opłaci :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Poszalałaś widzę :lol: moja koleżanka też ma różową azalię i prowadzi ją na drzewko. Ma jakieś metr wysokości a na górze taka zielona kula z różowymi kwiatami. jak pierwszy raz ją zobaczyłam to myślałam, ze to sztuczny kwiat :D
Grudnika takiego samego mam :D
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

Azalie są śliczne ale ja nigdy nie potrafiłam jej utrzymać dłużej :(
Grudników w mojej Biedronce nie ma :(, mam tylko czerwonego.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

effa a mogłabyś się dowiedzieć jak stare jest ro drzewko azaliowe tej kolezanki? obstawiłam sie lekturami co do pielęgnowania azalii i nie wydaje się az taka trudna :D być może się uda przechować roślinkę ,wiem,że po przekwitnieniu trzeba ją przyciąć o jedną trzecią gałązek to być może dam radę ukorzenić sadzonki ,ja azale mam na ogródku w gruncie tyle,że inne kolory :D
agrażka nie przejnuj sie teraz sezon na grudniki na pewno jeszcze rzucą na sklepy niejeden raz ,jeszcze zdążysz poszaleć :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Nie wiem jak to się stało ,ze dopiero teraz dotarłam do Ciebie ,
Grudnik z biedronki hi,hi też takiego mam,tylko nie ma zgubić pąków, bo oszaleje chyba ,u Ciebie ,ten ogromny okaz to dopiero cudo jak kwitnie ,
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

Śliczne nowości.A u mnie w biedronce nie ma grudników,i wcale nie było :cry: :cry:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

deissy pisze:Śliczne nowości.A u mnie w biedronce nie ma grudników,i wcale nie było :cry: :cry:
bo to złe kobiety były .... i wszystkie same rozdrapały :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

bayaga pisze:azalie mieli jescze czerwone ,ale ja mam plan do czerwonego koloru :lol: są miniaturki róży właśnie w kolorze czerwonym po 12 zeta :lol: i sobie kupie ,tylko nie moge tachać wszystkich doniczek w jeden dzień bo się boje ,że mi się przeziębią ,tak ,że widzicie plan kolorystyczny mam doskonały ...różowa azalia czerwona różyczka :lol:
myszorek a nie możesz tak sama do tego marketu ? wiesz choćby po chleb :D musisz Szanownego ciągać za sobą? bo mój to w sklepie kula u nogi no chyba ,że mam dużo do dygania ,jako tragażowy jest pierwsza klasa :lol
Kobieto zabijasz mnie tymi swoimi tekstami. Jak je czytam, to klękam ze śmiechu.
Mi tez kula u nogi przy mniejszych zakupach nie jest potrzebna :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

bayaga pisze:effa a mogłabyś się dowiedzieć jak stare jest ro drzewko azaliowe tej kolezanki?
Aguś spytam ją spytam, niech tylko ją spotkam :D
Wzięłam od niej szczepkę na razie się trzyma, no ale zobaczymy co z tego będzie :lol:
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

effa pisze:
bayaga pisze:effa a mogłabyś się dowiedzieć jak stare jest ro drzewko azaliowe tej kolezanki?
Aguś spytam ją spytam, niech tylko ją spotkam :D
Wzięłam od niej szczepkę na razie się trzyma, no ale zobaczymy co z tego będzie :lol:
serdeczne dzięki za pamięć :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

muszę się pochwalić :D moje skarby( czytaj: dzisiaj moje skarby ! a jak jutro będzie to sie okaże :lol: ) pojechał do castoramy po wiertarkę i zobaczcie co mi kupił :D wie skubany jak mi buzie zamknąć ,żebym sie nie darła ,bo do dnia dzisiejszego półeczki na fiołki jak nie było tak nie ma...( nabiera mocy urzędowej ,jak wszystko co trzeba w domu zrobić :evil: )
Obrazek specjalnie zrobiłam na tle telewizora ,żebyście miay pojęcie jak są wielkie ,miałam problem gdzie je ustawić ,bo już nie mam za dużo miejsca na doniczki ,musze sie przerzucić na wiszące koszyki :lol:
Obrazek
prawde ,że piękne? w związku z tym mam pytanie ...jak o nie dbać ? przeleciałam forum ale nie ma tego co bym chciała ,czyli jak o nie dbać do momentu przekwitnięcia ,chciałabym żeby chociaż do świąt dotrzymały,wszędzie piszą co jest PO przekwitnieciu a ja chce wiedzieć TERAZ jak o nie dbać :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rzeczywiście piękne te gwiazdy,ja mam małą czerwoną i też chciałabym mieć ją trochę dłużej niż kilka dni.Czytałam,że lubią około 20* w domu i sporo światła,ziemia wilgotna i ....uwaga na mączliki.
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

no właśnie Basia jak z tym światłem teraz w domu?dużo czy mało ,zraszać czy nie? ...bo ja już zgupłam
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”