Aniu -Pulpa 
Jeżówek i u mnie niewiele , większość wyginęła a ja się zawzięłam i nie będę kupować tylko po to, żeby mieć co fotografować w sezonie...basta, powiedziałam! Mam inne rośliny i równie fotografuje je z przyjemnością...Z odmianowych niewiele mi pozostało a miałam ich troszkę...same hity były i kicha... nie wiem czy nornice je wykończyły czy zima...
Jakoś ostygłam w zapale kupowania roślin czy cebul...

ciekawe jak długo wytrwam...
Lucynko był czas ,że nie lubiłam bieli w ogrodzie...to się jak widać zmieniło i chętnie kilkanaście roślin wprowadziłam do ogródka z czego jestem zadowolona!

Dziękuję za życzenia, które odwzajemniam z przyjemnością

Za pochwałę zdjęć wielkie podziękowania !

Coraz więcej ładnych zdjęć na FO !

i każdy ma
swoich fanów ...

Coraz trudniej "zabłysnąć" kunsztem...
apus Basiu Fotografowanie motylków i wszelkich
bzyczków to frajda dla miłośników fotografii szczególnie początkujących ... ale i starszym
adeptom się przytrafiają...

Często tak się pchają pod obiektyw , że nie sposób ich nie uwiecznić...
Jeszcze jedna , która
odkryła przyjemność w posiadaniu bieli w ogrodzie...

Też taką ewolucję przeszłam...
lemonka miło mi, że pomogłam Twemu zauroczeniu...

Czyli trafiłam w punkt!
cyma2704 te pokazane trawy to tylko część moich
trawiszczy..Sadziłam je dotychczas ochoczo ale i w tej dziedzinie nadszedł kres..w tym roku nie posadziłam chyba żadnej nowej...

To co mam wystarczyć już musi..przezimowały wszystkie za wyjątkiem sporych rozmiarów prosa jakiegoś tam..

Takie Miskanty mam 2 ...Trochę już spore się zrobiły..to Morning Light i jeszcze olbrzymi zebrinus i spartyna uwięziona w beczce i Variegatus z dużych odmian mam jeszcze..Reszta to raczej drobnica...Dzisiaj było pięknie ale mnie jakaś
niemoc wzięła i spędziłam dzień w pozycji horyzontalnej na huśtawce.. Lenistwo totalne... nie pamiętam takiego leniuchowania już dawno !
iwona0042 siarkowy powinien zdążyć z kwitnieniem spokojnie...floksy miałam okazję oglądać dzisiaj na
ryneczku ale niczego nowego nie było.. Z innych roślin też mi nic nie
wpadło w oko ...
DOBREJ NOCY!