Ola od jak dawna masz gardenię? dzieje się z nią coś? jestem bardzo ciekawa..myszorek pisze:U la la...ale udały Ci się zakupyteż zakupiłam gardenię, ciekawe czy dam sobie z nią radę ;)
A to co przylazło jest baardzo urocze ;)
Zielona chatka Baby Yagi
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mam ją od czwartku
więc wiem tyle co nic ;) Póki co powoli rozwija pąki i nowe listki.

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Ale się obkupiłaś :P No gratuluje
Roślinki przepiękne
Ach, i ten mój kochany zamio...
Szkoda troszkę, że się nadziałaś na to cudo, co do wiosny nie dotrwa, ale.. tak to z nami jest - najpierw coś robimy zanim pomyślimy
Ale ja chyba też bym kupiła, bo tak oryginalnie wygląda.
ojć, i kiciorka nie pochwaliłam. Śliczny! Ugłaskaj słodziaka ode mnie
Pozdrawiam

Szkoda troszkę, że się nadziałaś na to cudo, co do wiosny nie dotrwa, ale.. tak to z nami jest - najpierw coś robimy zanim pomyślimy

ojć, i kiciorka nie pochwaliłam. Śliczny! Ugłaskaj słodziaka ode mnie

Pozdrawiam

mam na okuSaraaa pisze:Ale się obkupiłaś :P No gratulujeRoślinki przepiękne
Ach, i ten mój kochany zamio...
Szkoda troszkę, że się nadziałaś na to cudo, co do wiosny nie dotrwa, ale.. tak to z nami jest - najpierw coś robimy zanim pomyślimyAle ja chyba też bym kupiła, bo tak oryginalnie wygląda.
ojć, i kiciorka nie pochwaliłam. Śliczny! Ugłaskaj słodziaka ode mnie![]()
Pozdrawiam

Basia ja codziennie latam ze spryskiwaczem i pryskam o wilgotność powietrza się nie boję ,mogę i dwa razy dziennie jak będzie trzeba chodzi mi tylko o światło bo z tym mam tylko problem ,chciałabym powiesić na haku w suficie przy wschodnim oknie tyle tylko,że i tak jest mało światła przy nim ,zasłania mnie mur od sąsiadów a jeszcze teraz w zimie to już w ogóle kaplica z tym światłem u mnie wszędzie królują jarzeniówki na doświetlanie 

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj trudne w hodowli roślinki sobie wybrałaś
poza zamiokulkasem oczywiście. Pocieszające jest to że chociaż jedno swoje marzenie spełniłaś.
Mnie też zdarza się coś kupić, tylko dlatego że orginalnie wygląda i nie zawsze roślinka chce mnie słuchać. Od kwiaciarek niestety nic nie można się dowiedzieś. One są po prostu ekspedientkami w sklepie a nie znawcami. Nic nie wiedzą o pielęgnacji i potrzebach roślin.
Kocurek nie opuszcza cię na krok, pewnie dlatego, że boi się abyś mu nie zginęła. Biedaczek pewnie wiele przeżył błąkając się po świecie. Czuje że dobrze trafił

Mnie też zdarza się coś kupić, tylko dlatego że orginalnie wygląda i nie zawsze roślinka chce mnie słuchać. Od kwiaciarek niestety nic nie można się dowiedzieś. One są po prostu ekspedientkami w sklepie a nie znawcami. Nic nie wiedzą o pielęgnacji i potrzebach roślin.
Kocurek nie opuszcza cię na krok, pewnie dlatego, że boi się abyś mu nie zginęła. Biedaczek pewnie wiele przeżył błąkając się po świecie. Czuje że dobrze trafił

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
kati może i wie ,że dobrze trafił bo ja oprócz kwiatków i męża największego tresowanego żwierza
w domu mam jeszcze dwa psy ,tak na oko po 35 kg.wagi każdy ,no i teraz dwa koty mim dziecięciu pyskatym już nie wspomnę ,bo najmniejsza
Basia a ta moja zachciewajka kosztuje trzy dyszki w kwiaciarni, pewnie kupie bo do castoramy nie pojade bo pewnie na jednej donicy by sie nie skończyło
i pewnie taniej mi wyjdzie jednak wybulić te 30zł.na miejscu 

Basia a ta moja zachciewajka kosztuje trzy dyszki w kwiaciarni, pewnie kupie bo do castoramy nie pojade bo pewnie na jednej donicy by sie nie skończyło

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zakupy cudne, liczę na to, że wszystkie przetrzymają zimę i jeszcze długo, długo, żebyś nas mogła fotkami zarzucać. Najpiekniejsze jednak to co samo przyplątało się do domku. Dogadują się jakoś z seniorem rodu? O potykaniu się o zwierzę to ja wiem już wiele, mój pies zawsze stanie tam, gdzie się go nie spodziewam. I tak go depczę jakies 15 lat :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona