Zielona chatka Baby Yagi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

myszorek pisze:U la la...ale udały Ci się zakupy :) też zakupiłam gardenię, ciekawe czy dam sobie z nią radę ;)
A to co przylazło jest baardzo urocze ;)
Ola od jak dawna masz gardenię? dzieje się z nią coś? jestem bardzo ciekawa..
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
myszorek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2007, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mam ją od czwartku :oops: więc wiem tyle co nic ;) Póki co powoli rozwija pąki i nowe listki.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

myszorek pisze:Mam ją od czwartku :oops: więc wiem tyle co nic ;) Póki co powoli rozwija pąki i nowe listki.
znaczy kupiłyśmy w tym samym czasie :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Saraaa

Post »

Ale się obkupiłaś :P No gratuluje :wink: Roślinki przepiękne :lol: Ach, i ten mój kochany zamio...
Szkoda troszkę, że się nadziałaś na to cudo, co do wiosny nie dotrwa, ale.. tak to z nami jest - najpierw coś robimy zanim pomyślimy :lol: Ale ja chyba też bym kupiła, bo tak oryginalnie wygląda.

ojć, i kiciorka nie pochwaliłam. Śliczny! Ugłaskaj słodziaka ode mnie :)

Pozdrawiam :wink:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

Saraaa pisze:Ale się obkupiłaś :P No gratuluje :wink: Roślinki przepiękne :lol: Ach, i ten mój kochany zamio...
Szkoda troszkę, że się nadziałaś na to cudo, co do wiosny nie dotrwa, ale.. tak to z nami jest - najpierw coś robimy zanim pomyślimy :lol: Ale ja chyba też bym kupiła, bo tak oryginalnie wygląda.

ojć, i kiciorka nie pochwaliłam. Śliczny! Ugłaskaj słodziaka ode mnie :)

Pozdrawiam :wink:
mam na oku :lol: jeszcze łosie rogi i bluszcza zielono\białego tylk musze poczytać czy sie nadadzą do ciemniejszego kątka :D a ze mną tak jest ,jak mi sie podoba to kupuję a martwię się póżniej...
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Saraaa

Post »

Szykują się kolejne zakupy :D
Ja też jak dojdę do jakiejś wystawki z kwiatami to oczu nie mogę oderwać. kilka razy wyszłam np. z jakimś rozchodnikiem :oops: Ale na szczęście ogórd ma duuużo miejsca, więc spokojnie nietrafione zakupy można tam gdzieś wetknąć :P
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Łosie rogi mogą mieć ciut mniej słoneczka ale dużą wilgotność powietrza.Ja swoje mam od kwietnia i teraz zaczęły trochę podsychać,mam tylko nadzieję,że jakoś je utrzymam przy centralnym. :?
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

Basia ja codziennie latam ze spryskiwaczem i pryskam o wilgotność powietrza się nie boję ,mogę i dwa razy dziennie jak będzie trzeba chodzi mi tylko o światło bo z tym mam tylko problem ,chciałabym powiesić na haku w suficie przy wschodnim oknie tyle tylko,że i tak jest mało światła przy nim ,zasłania mnie mur od sąsiadów a jeszcze teraz w zimie to już w ogóle kaplica z tym światłem u mnie wszędzie królują jarzeniówki na doświetlanie :D
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja dzień zaczynam od spryskiwania więc już nie wiem,o co chodzi tym łosiom. :wink:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

basga pisze:Ja dzień zaczynam od spryskiwania więc już nie wiem,o co chodzi tym łosiom. :wink:
Basia ty koniecznie chcesz mnie dzisiaj w depresje wpędzić :lol: ale sie nie przejmuj i tak sobie kupie :D podbają mi sie ...
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oj trudne w hodowli roślinki sobie wybrałaś :? poza zamiokulkasem oczywiście. Pocieszające jest to że chociaż jedno swoje marzenie spełniłaś.
Mnie też zdarza się coś kupić, tylko dlatego że orginalnie wygląda i nie zawsze roślinka chce mnie słuchać. Od kwiaciarek niestety nic nie można się dowiedzieś. One są po prostu ekspedientkami w sklepie a nie znawcami. Nic nie wiedzą o pielęgnacji i potrzebach roślin.
Kocurek nie opuszcza cię na krok, pewnie dlatego, że boi się abyś mu nie zginęła. Biedaczek pewnie wiele przeżył błąkając się po świecie. Czuje że dobrze trafił :D
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

E tam...każdy ma jakieś chciejstwa. :wink: Z miesiąc temu były w Ikei po 6 zł ale teraz to kicha w badylkach bo świecidełka choinkowe królują.Rogi z pewnoscią widziałam ostatnio w Castoramie. :wink:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p

Post »

kati może i wie ,że dobrze trafił bo ja oprócz kwiatków i męża największego tresowanego żwierza :lol: w domu mam jeszcze dwa psy ,tak na oko po 35 kg.wagi każdy ,no i teraz dwa koty mim dziecięciu pyskatym już nie wspomnę ,bo najmniejsza :D
Basia a ta moja zachciewajka kosztuje trzy dyszki w kwiaciarni, pewnie kupie bo do castoramy nie pojade bo pewnie na jednej donicy by sie nie skończyło :D i pewnie taniej mi wyjdzie jednak wybulić te 30zł.na miejscu :lol:
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

No własnie nieraz lepiej najpierw przeliczyć co by sie bardziej opłacalo bo mozna wyjść na tym jak Zabłocki na mydle :)
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zakupy cudne, liczę na to, że wszystkie przetrzymają zimę i jeszcze długo, długo, żebyś nas mogła fotkami zarzucać. Najpiekniejsze jednak to co samo przyplątało się do domku. Dogadują się jakoś z seniorem rodu? O potykaniu się o zwierzę to ja wiem już wiele, mój pies zawsze stanie tam, gdzie się go nie spodziewam. I tak go depczę jakies 15 lat :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”