Co to znaczy młodym być!!!!
 Co to znaczy młodym być!!!!Liliowce zachwycające a ten czerwony i liliowy
 Czytam,że wybierasz się szybko na emeryturę
 Czytam,że wybierasz się szybko na emeryturę  już za 2,5 roku.
 już za 2,5 roku. Co to znaczy młodym być!!!!
 Co to znaczy młodym być!!!! Czytam,że wybierasz się szybko na emeryturę
 Czytam,że wybierasz się szybko na emeryturę  już za 2,5 roku.
 już za 2,5 roku.
 śliczne liliowce. ja swoje ograniczyłam bo w moim małym ogródku duże kępy zajmowały  sporo miejsca więc poszły na zapłocie.
 śliczne liliowce. ja swoje ograniczyłam bo w moim małym ogródku duże kępy zajmowały  sporo miejsca więc poszły na zapłocie.
 jest co podziwiać
 jest co podziwiać 

coś Ty zaś popochałaś... wystarczy na chwila zostawić.
 coś Ty zaś popochałaś... wystarczy na chwila zostawić.  

to niewybaczalne a myślałach ,ze Bogusia zaś kajsik sie zamelinowała .Ołtarz najładniejszy dlatego ,że cudne Entree aż miło popatrzyć
 to niewybaczalne a myślałach ,ze Bogusia zaś kajsik sie zamelinowała .Ołtarz najładniejszy dlatego ,że cudne Entree aż miło popatrzyć  .Tose je nemożne ,żeby róże pryskać Randapem dobrze ,że tego środka nigdy nie miałam w ręce .Boguśko
  .Tose je nemożne ,żeby róże pryskać Randapem dobrze ,że tego środka nigdy nie miałam w ręce .Boguśko  co z tobą czemu nie zaglondosz przeca juz podzim niedugo sie kończy chyba o nos zapomniałaś
  co z tobą czemu nie zaglondosz przeca juz podzim niedugo sie kończy chyba o nos zapomniałaś   Liliowce cudne jak jeden
 Liliowce cudne jak jeden

... no nie może być... Bogusia wróciła...
 ... no nie może być... Bogusia wróciła...   

fotki żeczywiście powykrecane  ,bo dodawałam przez komórkę ,nie myslałam ze tak wyjdą ,
 fotki żeczywiście powykrecane  ,bo dodawałam przez komórkę ,nie myslałam ze tak wyjdą ,  

,bo wszystko pozapomino
 ,bo wszystko pozapomino   ,ale i tak sie raduja ,żeś sie zjawiyła
 ,ale i tak sie raduja ,żeś sie zjawiyła 

,pozapominałam ,muszę sie troche pomęczyć.
 ,pozapominałam ,muszę sie troche pomęczyć.  dziekuje za ciepłe przyjecie i Tobie Gabryśko  też...
 dziekuje za ciepłe przyjecie i Tobie Gabryśko  też...