Zieloni przyjaciele Kati
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja chyba też na grudnika zapoluję bo mam Biedronę na miejscu
a marzy mi się morelowy ...
Chociaż w tym roku kupiłam juz jednego ( wymarzonego - białego ) i po przyniesieniu do domku wszystkie paczki mi opadły
ale za ta cenę można sobie pozwolić, bo prawde powiedziawszy za tego białego to troszki przepłaciłam 
Chociaż w tym roku kupiłam juz jednego ( wymarzonego - białego ) i po przyniesieniu do domku wszystkie paczki mi opadły
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to sobie wynagrodziłaś zawód
Zamieściłaś już ich fotki. Jeśli tak to skoczę do Cieby bo popodziwiać
Zamieściłaś już ich fotki. Jeśli tak to skoczę do Cieby bo popodziwiać
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976

Grudniki są słodkie. A biały to dla mnie marzenie.
Chyba też zapoluję w Biedronce
Chyba też zapoluję w Biedronce
- kati-1976

haha dobre to byłoAbudabi pisze:jak okiełznasz gardenię, podaj przepisbayaga pisze:ale poprawiłam sbie humor ,pojechałam do biedronki i kupiłam fikusika i w kwiaciarni gardenieja gardenie morduje
A ja chyba pomalu zabijam moją Compactę. Dziś zobaczyłam na powierzchni ziemi malusieńkie białe potworki. Chyba to ziemiórki. Macie może jakiż przepis na ich unicestwienie???
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu a czy te potworki czasem nie skaczą przy podlewaniu? Bo jeśli tak, to będą to skoczogonki. U mnie naplęgło się tego cholerstwa w kilku doniczkachkati-1976 pisze:Dziś zobaczyłam na powierzchni ziemi malusieńkie białe potworki. Chyba to ziemiórki. Macie może jakiż przepis na ich unicestwienie???
na razie to tylko patrzę z daleka i podziwiam ,boję się nawet oddychać przy niej ,żeby nie padłakati-1976 pisze:haha dobre to byłoAbudabi pisze:jak okiełznasz gardenię, podaj przepisbayaga pisze:ale poprawiłam sbie humor ,pojechałam do biedronki i kupiłam fikusika i w kwiaciarni gardenieja gardenie morduje
![]()
![]()
![]()
A ja chyba pomalu zabijam moją Compactę. Dziś zobaczyłam na powierzchni ziemi malusieńkie białe potworki. Chyba to ziemiórki. Macie może jakiż przepis na ich unicestwienie???
a to białe świństwo to ja topie w wodzie ,na fiołkach mi pomogło topiłam i wypłukiwałam z ziemi fiołki jakoś też nie zdechły z nadmiaru wody
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jeśli to ziemiórki, to powinny się jeszze na domiar szczęścia pokazać latające muszki. Trułam to diazonalem i pałeczkami provado. Wracają co jakiś czas, by uprzykrzać mi życie.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona