ale u ciebie duuuzo ładnych kolorków.
rośliny w kępie dużo ładniej się prezentują., tak jak u ciebie to widać

Dzięki dziewczyny za to, że weszłyście do mnie.
 Dzięki dziewczyny za to, że weszłyście do mnie. 

mono mnie chcesz oślepić.
 mono mnie chcesz oślepić.  

co to takie zamglone fotki Ci wychodzą przecież zawsze robiłaś takie ładne.Niech no się tylko ociepli to przyjedziemy do Ciebie na kawkę z Amelką.może ty też chcesz siewkę białego wawrzynka
  co to takie zamglone fotki Ci wychodzą przecież zawsze robiłaś takie ładne.Niech no się tylko ociepli to przyjedziemy do Ciebie na kawkę z Amelką.może ty też chcesz siewkę białego wawrzynka
 Eluśka, witaj. Lustro spadło ze słupa koło mojego domu i to był moment jak leżało w bagażniku!!!!
 Eluśka, witaj. Lustro spadło ze słupa koło mojego domu i to był moment jak leżało w bagażniku!!!!  

Jadziu, fotki z komórki i takie zamglone.
 Jadziu, fotki z komórki i takie zamglone. 

Na rabatkach przed domem coraz ładniej i z pewnością wciąż siedzisz na balkonie i spoglądasz na swój raj
 Na rabatkach przed domem coraz ładniej i z pewnością wciąż siedzisz na balkonie i spoglądasz na swój raj

Pomysł lustrem fajny, miejmy nadzieję, że podziała. Bo jak nie, to
  Pomysł lustrem fajny, miejmy nadzieję, że podziała. Bo jak nie, to 

ona jest taka cudna .Ten rozczapirzeniec na nóżce to Excelsa czy cosik innego ?????. Nareszcie mam Twojego maka
 ona jest taka cudna .Ten rozczapirzeniec na nóżce to Excelsa czy cosik innego ?????. Nareszcie mam Twojego maka  Niestety na słonecznym miejscu bez  wielkich drzew wszystko lepiej rośnie
  Niestety na słonecznym miejscu bez  wielkich drzew wszystko lepiej rośnie

proszę bez cukru dokładam swój sernik na zimno,
 proszę bez cukru dokładam swój sernik na zimno, 

, ale u Ciebie piękna wiosna. Bardo podobają mi się tulipanki. Zapraszasz na kawke , chetnie wypije , uwielbiam kawe, a torcik wygląda smakowicie.
 , ale u Ciebie piękna wiosna. Bardo podobają mi się tulipanki. Zapraszasz na kawke , chetnie wypije , uwielbiam kawe, a torcik wygląda smakowicie.
 Jestem tak narobiona, zmordowana, ale już mam cudnie.
 Jestem tak narobiona, zmordowana, ale już mam cudnie. 

Jadzia, a Ty wybyłaś w daleki świat!!!! A ja nic nie wiedziałam
 Jadzia, a Ty wybyłaś w daleki świat!!!! A ja nic nie wiedziałam  
  Anuś, jaki ten serniczek dobry. Dzięki, ze wpadłaś.
 Anuś, jaki ten serniczek dobry. Dzięki, ze wpadłaś. Ula, witaj. Dziękuję bardzo.
 Ula, witaj. Dziękuję bardzo.