Dzień dobry w kolejny zimny poranek

skoro o 6 było +2 to w nocy mogło być +1
Jedna plusem jest wesołe słońce, które wstaje coraz wcześniej , a mnie się nie chce
Iwonko to nie ja to dziewczyny mnie nastraszyły, a ja przekazałam dalej i nie wiem co dalej? nie ma szans przenieść wszystkiego do domu więc tylko ta metoda zniczowa, chociaż nigdy jeszcze jej nie stosowałam i nie wiem na ile wystarczy?
Jedynie to co na tarasie to wciągnę do domu

Nawet dzisiaj się ruszam co mnie cieszy

Dobrego dnia
Aniu to samo jest u mnie, wszystko wyniesione

tylko że ja jestem na miejscu i mogę coś podziałać. Na wszelki wypadek kup parę tych długo świecących zniczy i M zapalić w najgorsze noce może
Moniko odpoczynek czasem wymuszony ale się przydaje, bo my nie znamy umiaru

Oczywiście, że nie dopuszczam do myśli takiej masakrycznej temperatury i zupełnie nie wiem co stałoby się z roślinami, chyba nawet tulipany umarzłyby

a drzewa?
Martusiu jeszcze trochę

Pamiętam tak samo pisałaś rok temu a przecież nie wyobrażasz sobie życia bez tych dodatkowych prac, wystawą już żyjesz tyle lat i sama wiesz że wysiłek się opłaca, jak spotkasz się z ludźmi który czekają na rośliny

Od maja już będzie dobrze! całuję i dodaję Ci siły
Lidziu coraz więcej osób mnie rozumie i to dodaje mi sił

Poza tym wiem, że to musiało być zrobione a mnie każdej cebulki czy rośliny szkoda...taka już jestem wciskam je obojętnie gdzie, a nie stracę

Potem czeka mnie zrobienie rabaty od nowa, a bieżące prace! Nie wyobrażam sobie co może zrobić -7 przy tak rozpętanej wegetacji?
Danusiu podajesz Kraków w gminie już widzę stopień niżej, a u mnie niestety jest sporo wyżej i mam takie zakola mrozowe

Więc lepiej niech się w ogóle nie sprawdzi. Wiesz akurat ta! dla mnie jest najmniej sprawdzalna
Wszystko przez to ostro świecące słońce
Nie potrafię przekazać jak ślicznie wyglądają drzewka w świetle wschodzącego słońca, ale dla takich widoków warto wcześniej wstać
Dobrego dnia!