Może i w sklepach internetowych są żółte i pomarańczowe hiacynty. Jednak w stacjonarnych nie rzuciły mi się w oczy. Ani żadne czarnule. No szkoda.

fajne nowe zakupy .
 fajne nowe zakupy .

, Dorotko szafirki masz prześliczne
 , Dorotko szafirki masz prześliczne 

Znasz jakiś sklep,coby mieli ładne i tanio,w graniach 10zł? Bo powyżej 20zł to nigdy nie dam
 Znasz jakiś sklep,coby mieli ładne i tanio,w graniach 10zł? Bo powyżej 20zł to nigdy nie dam  
 Ale zdecydowanie było warto. Jest PRZEPIĘKNIE
  Ale zdecydowanie było warto. Jest PRZEPIĘKNIE    Nie mogę się napatrzeć. Ale cóż, zawsze mi się u Ciebie podobało
  Nie mogę się napatrzeć. Ale cóż, zawsze mi się u Ciebie podobało   Kolorowo i wesoło masz na ogrodzie
  Kolorowo i wesoło masz na ogrodzie  

figurki ze sklepów internetowych i all...
 figurki ze sklepów internetowych i all...

a propos przyjechała dzisiaj paczuszka z kolejną prymulką Barnhaven Blue i trzema przylaszczkami Pink Forrest ,Blue Jewel ,Blue Eyes
 a propos przyjechała dzisiaj paczuszka z kolejną prymulką Barnhaven Blue i trzema przylaszczkami Pink Forrest ,Blue Jewel ,Blue Eyes

też otworzyłam szeroko buzię. U mnie wiosna wchodzi do ogrodu pomalutku, nieśmiało, a u Ciebie...
  też otworzyłam szeroko buzię. U mnie wiosna wchodzi do ogrodu pomalutku, nieśmiało, a u Ciebie...    

a reszta depcze im po piętach. Cudnie. Pozdrawiam
  a reszta depcze im po piętach. Cudnie. Pozdrawiam   .
 .