Może i w sklepach internetowych są żółte i pomarańczowe hiacynty. Jednak w stacjonarnych nie rzuciły mi się w oczy. Ani żadne czarnule. No szkoda.
Ogródek to moje drugie życie cz.10 -sezon 2016
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.10 -sezon 2016
Ha ha ha Dorotko -Dark Dimension a ja o jakimś Black Knight gadałam. No tak... czego skleroza zapomni, to sobie sama zmyślę.
Może i w sklepach internetowych są żółte i pomarańczowe hiacynty. Jednak w stacjonarnych nie rzuciły mi się w oczy. Ani żadne czarnule. No szkoda.
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Ale ładnie wysprzątana działeczka ...wszystko pięknie kwitnie , sporo masz tych prymulek ...to ja już nie mam tylu jedynie wyniosłe dobrze się trzymają oraz auricule i łyszczaki . Bardzo szkoda mi serii belarina została biła , żółta i chyba bardzo nędzna czerwona ale jeszcze nie wiem bo nie kwitnie . Na pewno jakieś dokupię ale wtedy posadzę w jednym miejscu abym mogła okryć zimą
fajne nowe zakupy .
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No piękna ta Twoja działeczka
, Dorotko szafirki masz prześliczne 
Jak to jest że u Ciebie cały rok koloru non stop na takiej małej powierzchni
Zazdroszczę prymulek,śliczne są
Znasz jakiś sklep,coby mieli ładne i tanio,w graniach 10zł? Bo powyżej 20zł to nigdy nie dam 
Zazdroszczę prymulek,śliczne są
Te plecki z kamienia to prawdziwa inwestycja
Ale zdecydowanie było warto. Jest PRZEPIĘKNIE
Nie mogę się napatrzeć. Ale cóż, zawsze mi się u Ciebie podobało
Kolorowo i wesoło masz na ogrodzie 
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Alu altana jeszcze nie skończona ,ale myślę,że w najbliższym czasie zamknę ten temat
Aniu wszystko przed Tobą,u mnie na początku też tak nie było
Paulinko jesteś
figurki ze sklepów internetowych i all...
Janku oboje lubimy kamień ,ale ja nie mam takich możliwości jak i Ciebie,to moje kamiennie zbieractwo trwa ładnych parę lat,lubię nimi podkreślać piękno roślin bo to w końcu one są najważniejsze
Aniu bo źle patrzysz moje żółte ,ostatnio kupione w sklepie w kropki
Ewcia mi też prymulki niektóre zniknęły ,no cóż...życie moje w większości były tej zimy liśćmi przykryte ,też te najcenniejsze dla mnie sadzę blisko siebie żeby w razie czego przykryć,działka nabiera wyglądu ,te najgorsze prace wykonane,teraz trzeba na bieżąco dbać no i jakaś kosmetyka
Iwonko szafirki kupuję namiętnie jak tylko zobaczę odmianę której nie mam ,lubię te urocze maleństwa
Mateusz różnie z cenami jest ,na all poszukaj,albo na forum
Marusiu plecki z kamienia..mówisz inwestycja,nie tak..bo inwestycja kojarzy się z kosztami,a to zbieractwo,przywożę skąd się da nawet po jednym byle był ciekawy ,wiesz..jedni znaczki zbierają ,ja kamienie
Sobota i niedziela deszczowa więc nie żal ,że nie bylo weekendowego działkowania ,może nowy tydzień przyniesie wiosnę
Aniu wszystko przed Tobą,u mnie na początku też tak nie było
Paulinko jesteś
Janku oboje lubimy kamień ,ale ja nie mam takich możliwości jak i Ciebie,to moje kamiennie zbieractwo trwa ładnych parę lat,lubię nimi podkreślać piękno roślin bo to w końcu one są najważniejsze
Aniu bo źle patrzysz moje żółte ,ostatnio kupione w sklepie w kropki
Ewcia mi też prymulki niektóre zniknęły ,no cóż...życie moje w większości były tej zimy liśćmi przykryte ,też te najcenniejsze dla mnie sadzę blisko siebie żeby w razie czego przykryć,działka nabiera wyglądu ,te najgorsze prace wykonane,teraz trzeba na bieżąco dbać no i jakaś kosmetyka
Iwonko szafirki kupuję namiętnie jak tylko zobaczę odmianę której nie mam ,lubię te urocze maleństwa
Mateusz różnie z cenami jest ,na all poszukaj,albo na forum
Marusiu plecki z kamienia..mówisz inwestycja,nie tak..bo inwestycja kojarzy się z kosztami,a to zbieractwo,przywożę skąd się da nawet po jednym byle był ciekawy ,wiesz..jedni znaczki zbierają ,ja kamienie
Sobota i niedziela deszczowa więc nie żal ,że nie bylo weekendowego działkowania ,może nowy tydzień przyniesie wiosnę
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Zapach prawie przez komputer czuję. A kokoryczek zazdraszczam. Cudne!
- pela11

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko , ależ u Ciebie już pięknie ,wiosennie .Masz cudne ,moje ulubione prymulki .Wprost je uwielbiam ,a u Ciebie tyle tych piękności i co jedna to ładniejsza .Muszę chyba też powiększyć swoją kolekcję . 
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Koniecznie Elu musisz
a propos przyjechała dzisiaj paczuszka z kolejną prymulką Barnhaven Blue i trzema przylaszczkami Pink Forrest ,Blue Jewel ,Blue Eyes
- iwona0042

A ja ze starej działki zbieram jeszcze prymulki, dziki je rozwaliły po całej działce, ale one takie ładne kolorki mają, to zabieram do siebie 
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
A u mnie niezapominajki jeszcze nie kwitną !Pierwiosnki też śladowo... Marność...
U Ciebie rewia kolorów...

U Ciebie rewia kolorów...
- Iw

- Od: 4 sie 2008, o 22:00
Pięknie jest, bajecznie kolorowo. Ale muszę zacząć od początku, bo ten Twój nowy wątek mi umknął
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Dorotko piękna wiosna u Ciebie , tyle koloru już u Ciebie+ Prymule dają radę
a reszta depcze im po piętach. Cudnie. Pozdrawiam
.
- iwona0042

O tak, rewia kolorów jak pisze Marynia, u mnie niezapominajki chyba czekają na swoje święto w maju