Gdyby ktoś chciał zajrzeć od poprzedniej części to jest tutaj
To już dwa lata jak zakupiliśmy to nasze miejsce na ziemi

a teraz trochę naszej wiosny

Ja też podziwiam Twoje zielone królestwo. Śliczna, uporządkowana działeczka. Już sobie wyobrażam , jak będzie ślicznie w pełni kwitnienia. Pomimo,ze rzadko teraz bywam na FO cieszę się ,ze trafilam na pierwsza stronę i będę na bieżąco śledziła Twoje poczynania
 Ja też podziwiam Twoje zielone królestwo. Śliczna, uporządkowana działeczka. Już sobie wyobrażam , jak będzie ślicznie w pełni kwitnienia. Pomimo,ze rzadko teraz bywam na FO cieszę się ,ze trafilam na pierwsza stronę i będę na bieżąco śledziła Twoje poczynania 

ale co to dla takiej miłośniczki roślinek
   ale co to dla takiej miłośniczki roślinek   Tereniu, a pamiętasz o mnie ?
  Tereniu, a pamiętasz o mnie ?

czekam aż mąż zrobi ogrodzenie podobno ma być w tym roku
  czekam aż mąż zrobi ogrodzenie podobno ma być w tym roku  wybierasz się na targi w Kielcach w następny weekend?? bo ja się jeszcze dotoczę jakoś
 wybierasz się na targi w Kielcach w następny weekend?? bo ja się jeszcze dotoczę jakoś 

jak się cieszę że o mnie pamiętacie
 jak się cieszę że o mnie pamiętacie   

tak - czas leci nieubłaganie . Mam nadzieję ze większość roślinek przeżyła te 20 stopniowe mrozy bez śniegu i pięknie mi zakwitną .
  tak - czas leci nieubłaganie . Mam nadzieję ze większość roślinek przeżyła te 20 stopniowe mrozy bez śniegu i pięknie mi zakwitną . 

musimy się kiedyś spotkać
  musimy się kiedyś spotkać   

Jeszcze troszeczkę i już będzie kwitnąć .
 Jeszcze troszeczkę i już będzie kwitnąć . 

a dzisiaj jeszcze przymrozki zapowiadają a niektóre już odbijały
 a dzisiaj jeszcze przymrozki zapowiadają a niektóre już odbijały   
  inne jeszcze nie przeglądałam
 inne jeszcze nie przeglądałam    

oglądaj ale jeszcze kiedyś tu zajrzyj
  oglądaj ale jeszcze kiedyś tu zajrzyj