Fela, jak modelka, ten jej ogonek zawinięty na łapkach i urzekające oczy

.
. .
. Jagi
  Jagi
 sama radość takie cieplutkie  futerko.
  sama radość takie cieplutkie  futerko.
 To spojrzenie .....Ubranko najwidoczniej wymusza na niej pozycję surykatki
 To spojrzenie .....Ubranko najwidoczniej wymusza na niej pozycję surykatki  

A moja golteria zawsze po zimie kaput
 A moja golteria zawsze po zimie kaput 

Denerwowało mnie,że tak nierówno kwitnie i przez to nie ma takiego efektu.Wymyśliłam sobie,że włożyli do doniczki dwie sadzonki pomyłkowo,ale twoje tłumaczenie jest logiczniejsze
 Denerwowało mnie,że tak nierówno kwitnie i przez to nie ma takiego efektu.Wymyśliłam sobie,że włożyli do doniczki dwie sadzonki pomyłkowo,ale twoje tłumaczenie jest logiczniejsze  Jesienią zwrócę uwagę na przebarwienie liści na tych dwóch gałęziach.Wawrzynek u mnie jeszcze nie kwitnie,ale widzę,że zielone tło u ciebie pięknie go eksponuje.
 Jesienią zwrócę uwagę na przebarwienie liści na tych dwóch gałęziach.Wawrzynek u mnie jeszcze nie kwitnie,ale widzę,że zielone tło u ciebie pięknie go eksponuje.

.
 .

Moja w takim ubranku była bardzo nieszczęśliwa i szczególnie złośliwa.
  Moja w takim ubranku była bardzo nieszczęśliwa i szczególnie złośliwa. 

Umaszczenie,pyszczek i te oczyska
 Umaszczenie,pyszczek i te oczyska  przykuły moją uwagę na dłużej
 przykuły moją uwagę na dłużej  

. Tyle róż w jeden dzień ?? Bardzo jesteś pracowita i ciekawa jestem efektu tego sadzenia
 . Tyle róż w jeden dzień ?? Bardzo jesteś pracowita i ciekawa jestem efektu tego sadzenia   . Mnie czeka jeszcze trochę pracy ale powoli dam sobie radę
 . Mnie czeka jeszcze trochę pracy ale powoli dam sobie radę   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 . Ja się cały czas zastanawiam nad drugim kotem, kusi coraz bardziej, ale... nie wiem, jak moja kocica zareaguje - raczej nie jest zbyt przyjazna. Póki co zastanawiam się nad opcją "pożyczenia" kociaka do adopcji - jeśli Saba go zaakceptuje, to maluch zostanie, ale jeśli nie, to będzie miał gdzie wrócić
 Ja się cały czas zastanawiam nad drugim kotem, kusi coraz bardziej, ale... nie wiem, jak moja kocica zareaguje - raczej nie jest zbyt przyjazna. Póki co zastanawiam się nad opcją "pożyczenia" kociaka do adopcji - jeśli Saba go zaakceptuje, to maluch zostanie, ale jeśli nie, to będzie miał gdzie wrócić 

Czekam aż mi śnieżyca   się pokaże, posadziłam jesienią. Wawrzynek też kwitnie. Ale najpiękniej wygląda kotek w ubranku
 Czekam aż mi śnieżyca   się pokaże, posadziłam jesienią. Wawrzynek też kwitnie. Ale najpiękniej wygląda kotek w ubranku   To ja mojego Bąbla, po wiadomym zabiegu też będe musiała w takie wdzianko wcisnać ?
   To ja mojego Bąbla, po wiadomym zabiegu też będe musiała w takie wdzianko wcisnać ?