Lucynko nie było to moim zamiarem, ja raczej chciałam zadość uczynić Twojemu życzeniu sprzed kilku dni

Na pewno jak będzie parę dni takich ciepłych, słonecznych a w nocy nie przymrozi za bardzo to wszystko obudzi się szybko. Róże maja kiełki, a byliny wychodzą z dnia na dzień. Parę dni temu ostróżek nie widziałam a dzisiaj już mają parę centymetrów

Dobrej nocy i kolorowych snów
Jadziu kupiłam chemię, bo nie było wyjścia podlałam dzisiaj i za parę dni powtórzę, tak poradził sprzedawca, a zna się na tym bo wiele lat u niego kupuję

:
Renatko tak to dereń jadalny, młodziutka roślina ale już przy zakupie miała owoce a teraz kwitnie

Parę karczochów powinno przeżyć, ale jakby tak nie to wysieję. Dziękuję za chęć podzielenia się ale może moje jednak dadzą radę
Rafale dziękuję
Lidziu te bratki kojarzą mi się z Irminką i bardzo mi jej brakuje. Tak długo się nie odzywa
U mnie też rano było jeszcze sporo śniegu ale dzień ciepły i słoneczny zrobił swoje. Trochę zostało bo u mnie zimniej ale w Krakowie ciepła wiosna
Ewelinko kup sobie bratki i postaw w donicach przy ceglanej ścianie! będzie cudnie
U mnie już też 0 st , a widzę że ma być -4

Jeszcze trochę na ciepłą wiosnę musimy poczekać. Słoneczka na jutro
Bea takie bratki w gliniaku przed Twoim cudnym domkiem też widzę i koniecznie sobie kup. U nas są po 1 zł, a w gliniaku mieści się 7 szt. mała rzecz a tak cieszy
Tereniu jakoś do mycia okiem mnie nie ciągnie

może w ostatniej chwili M umyje, już tak bywało

i całkiem dobrze mu to idzie

Umyć przynajmniej te na dole musimy bo jak słońce przyświeci to widać działalność czworonogów

i nie tylko. Dziękuję za pochwały i jak się podobają to robię
I Tobie dobrej nocy i ładnego dnia jutro
Lisiczko witaj
Nie wątpliwie lepiej byłoby mieć 6 rąk, ale zważywszy że mam kilometry do przemierzenia to i nóg więcej się przyda
Niestety coś z roku na rok praca idzie wolniej

i wcale nie dlatego że jest jej mniej
O tak
Przestrzeń, przyroda i wolność. to jest to co mnie uskrzydla
Julciu dziękuję

Twoje przebiśniegi szlachetniejsze, a moje dzikuski

na szczęście już nie giną tylko chodzą po całym ogrodzie

Mnie się takie grubsze podobają, ale nie wiem od czego to zależy od gatunku czy od gleby. Jak chcesz to zaznaczę i jak się uda wykopię i poślę Ci takie drobnicowe
Popatrz u mnie też już niedługo serek z czosnkiem niedźwiedzim będzie
Dobrej nocy wszystkim