Fockea edulis-niezwykle oryginalną roślinę widzę poraz pierwszy

Prezentuje się bardzo ciekawie

Pozdrówka.

chyba zaraz to zrobię, może jeszcze da radę?
 chyba zaraz to zrobię, może jeszcze da radę?

, a jakie będą miały kolory?
 , a jakie będą miały kolory?

. Ogólny problem: jak spróbować stu odmian, jak miejsca jest np. na trzydzieści. Ja posiałam tylko dwie koktajlówki
 . Ogólny problem: jak spróbować stu odmian, jak miejsca jest np. na trzydzieści. Ja posiałam tylko dwie koktajlówki  

Jest jeszcze parę miejsc tu, na forum, gdzie mnie nie było. Profilaktyka taka, bo sama wiesz, co się dzieje, jak człowiek zacznie zaglądać tu i tam - już nie ma dla niego wtedy ratunku ;)
 Jest jeszcze parę miejsc tu, na forum, gdzie mnie nie było. Profilaktyka taka, bo sama wiesz, co się dzieje, jak człowiek zacznie zaglądać tu i tam - już nie ma dla niego wtedy ratunku ;) To, że posiałam dwie koktajlówki, to nie znaczy, że sztuki dwie i nie znaczy, że nie posiałam też innych
  To, że posiałam dwie koktajlówki, to nie znaczy, że sztuki dwie i nie znaczy, że nie posiałam też innych 

Przecież tego jest tyle, że nic tylko siać, jeść i w ogóle... Ale jeśli ktoś ma miejsce, to niech sieje ile wlezie, ja chętnie pomogę... w konsumpcji
 Przecież tego jest tyle, że nic tylko siać, jeść i w ogóle... Ale jeśli ktoś ma miejsce, to niech sieje ile wlezie, ja chętnie pomogę... w konsumpcji