Basiu, na początku mój kwietnik wyglądał podobnie. Stało na nim chyba ze 20 doniczek przeróżnej wielkości, ale jak wywalił się poraz pierwszy, to pomyślałam, ze to może z powodu tych nadprogramowych doniczek, i pozdejmowałam je.
a na razie nie pozostaje mi nic innego, jak codzienne sprawdzanie i dokręcanie
Mariolu, ja również miałam taki kwietnik który był zbyt wysoki i mąż go przycinał. Ale na szczęście stał dobrze, mimo, że był obciążony doniczkami różnej wielkości. Może powodem jest właśnie niewłaściwe przycięcie w sklepie, i dlatego żle pasują do siebie poszczególne elementy. Na oko może wyglądać ok. ale w użytkowaniu nie trzyma osi
Mariolu straszny ten kwietnik Jak masz małe dzieci to ja bym się go pozbyła Wiem, że będzie trudno ulokować roślinki, ale przeraża mnie myśl, że mógłby przewrócić się na dziecko
całe szczęście mój egzemplarz jest ok, kupiłam go w LM, a w zasadzie spadł mi z nieba - nie wiem co bym teraz bez niego zrobiła. jestem z niego bardzo zadowolona
Masz fantastyczne roślinki, wszystkie wyglądają niczym z katalogu Mam cichutką nadzieję, że może wiosną zrobiłybyśmy jakąś wymiankę, o ile w moich skromnych progach coś Ci się spodoba