Aniu bardzo ciekawe informacje, a o wielu nie wiedziałam
Witaj
Justysiu krzewom na pewno nic będzie, bo przecież przechowuje się krzewy przysypując ziemią

Byliny też powinny dać radę, bo przecież wielkich mrozów nie powinno być. Tylko po jakimś czasie te doniczki odkryj bo będzie im brakowało światła

Róża niedługo Ci odpowie

Promanalem zrób oprysk jak będzie cieplej w zasadzie zalecają 12 st.
Lucynko taka niespodziewana śmierć, bo to kobieta 20 lat młodsza ode mnie. Ma małego synka a wiadomo jak synowie są związani z matkami, przynajmniej ja pamiętam mojego syna jak miał 7-8 lat
Ja dzisiaj byłam w Krakowie, bo w Ldl miały być drapaki dla kotów, a nasz był już wydrapany do cna. Chciałam też kupić ziemię, a dokupiłam przecenionego pierwiosnka w kolorze fioletowym i rozmaryn w doniczce. Sporo używamy w kuchni. Wróciłam do domu otworzyłam komputer a tu taka wiadomość
Ciągłe dobijał się z ofertą Strk i z tego wszystkiego uległam, bo do zamówienia dodali mi kiwi, zawilce, taką fajna malinę za pół ceny i jeszcze transport za friko....no to wpadłam
Nie wiem jaką miałaś pogodę, ale może uda Ci się posadzić róże, bo u mnie deszcz i śnieg z deszczem zapowiadają
Dobrej i spokojnej nocy