No, co u Was? U mnie sałatka już wschodzi - fakt że się ciut wyciągnęła, ale to nic
 Jutro dodam zdjęcia. Poza tym pogoda jest okropna, nie zachęca ani trochę do poczynania dalszych przygotowań w kierunku nowego sezonu :o
 Jutro dodam zdjęcia. Poza tym pogoda jest okropna, nie zachęca ani trochę do poczynania dalszych przygotowań w kierunku nowego sezonu :o

. Za to wczoraj świeciło piękne słońce. Wróbleje już chyba przygotowują sobie gniazda w szczytach domu. Więc idzie ku wiośnie. W ubiegłym roku mieliśmy dwa gniazda wróbli, z czego w jednym na pewno były co najmniej 2 lęgi. Oby w tym roku było lepiej.
 . Za to wczoraj świeciło piękne słońce. Wróbleje już chyba przygotowują sobie gniazda w szczytach domu. Więc idzie ku wiośnie. W ubiegłym roku mieliśmy dwa gniazda wróbli, z czego w jednym na pewno były co najmniej 2 lęgi. Oby w tym roku było lepiej.

Przepraszam za moją małą aktywność ostatnio, ale niestety ferie się skończyły
 Przepraszam za moją małą aktywność ostatnio, ale niestety ferie się skończyły  Mimo wszystko biorę grządki w obroty!
 Mimo wszystko biorę grządki w obroty!  Planuję zapełnić ze dwie wielodoniczki. Ciekawe jak się wyrobię czasowo, ponieważ mam dużo nauki...
 Planuję zapełnić ze dwie wielodoniczki. Ciekawe jak się wyrobię czasowo, ponieważ mam dużo nauki... 
   Nie kupiłem tylko cebuli dymki, ponieważ w domu mogłaby ona w domu wypuścić szczypior
 Nie kupiłem tylko cebuli dymki, ponieważ w domu mogłaby ona w domu wypuścić szczypior 

(głównie jabłoń).
 (głównie jabłoń).

Tak więc jest to relikt, o którym zapomniałem wspomnieć kilka postów wyżej
 Tak więc jest to relikt, o którym zapomniałem wspomnieć kilka postów wyżej   

Ot taka piątkowa leniwość.
  Ot taka piątkowa leniwość.
 Teraz pracuje nad tunelem foliowy,  miałem to zrobić przez ferie,  ale wyszło jak zwykle,  czyli nic
 Teraz pracuje nad tunelem foliowy,  miałem to zrobić przez ferie,  ale wyszło jak zwykle,  czyli nic   

a u mnie obecnie tak wygląda.
 a u mnie obecnie tak wygląda.

Widzę, że u Ciebie sezon już idzie pełną parą
 Widzę, że u Ciebie sezon już idzie pełną parą 
 Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój wątek
 Bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój wątek  Mówisz, że nie wiesz od czego zacząć? Na dobry początek koniecznie przekop grządki!
 Mówisz, że nie wiesz od czego zacząć? Na dobry początek koniecznie przekop grządki!  
 Całą rozsadę zawsze trzymam w piwnicy na południowym okienku. Za parę tygodni to będzie tam dość ciasno, jednak nie planuje jakiejś wielkiej ilości pomidorów.
  Całą rozsadę zawsze trzymam w piwnicy na południowym okienku. Za parę tygodni to będzie tam dość ciasno, jednak nie planuje jakiejś wielkiej ilości pomidorów.
 Ciekawa jestem, jak się przyjmują takie z parą liścieni i bez listków
 Ciekawa jestem, jak się przyjmują takie z parą liścieni i bez listków  Jeśli im to nie szkodzi, to chętnie następne sałaty potraktuję podobnie, bo te moje niedawno pikowane (3 listki właściwe) miały już sporo korzonka i wydzielenie ich i pikowanie było dla mnie dość trudne
 Jeśli im to nie szkodzi, to chętnie następne sałaty potraktuję podobnie, bo te moje niedawno pikowane (3 listki właściwe) miały już sporo korzonka i wydzielenie ich i pikowanie było dla mnie dość trudne   

Miałam taaaaaaaaaaakie plany poszaleć na ogrodzie... Cóż, trzeba poczekać jeszcze z tydzień. Najważniejsze, że pomidoraski posiane, poszalałam ponad setka.
  Miałam taaaaaaaaaaakie plany poszaleć na ogrodzie... Cóż, trzeba poczekać jeszcze z tydzień. Najważniejsze, że pomidoraski posiane, poszalałam ponad setka.

Gdzie ja to wszystko posadzę?
 Gdzie ja to wszystko posadzę?