W mieście jeszcze zalega, na działce - jak mówi M - biało, a Tobie kwitną wczesnowiosenne roślinki.

Oj co to jest?
  Oj co to jest?
 . Co ja bym zrobiła bez tych Twoich zdjęć ?? Nastrój od razu dużo lepszy
 . Co ja bym zrobiła bez tych Twoich zdjęć ?? Nastrój od razu dużo lepszy   . Tak kolorowo i różnorodnie - no pięknie po prostu. Floksy w towarzystwie róż czy lilii są cudne . Pozdrawiam i słoneczka życzę, bo mało go ostatnio
 . Tak kolorowo i różnorodnie - no pięknie po prostu. Floksy w towarzystwie róż czy lilii są cudne . Pozdrawiam i słoneczka życzę, bo mało go ostatnio   .
 .
 Nie mam ich, niestety w porze kwitnienia nie bywam jeszcze na działce. Ciągle zimno i ponuro, wiosny nie widać
 Nie mam ich, niestety w porze kwitnienia nie bywam jeszcze na działce. Ciągle zimno i ponuro, wiosny nie widać  Zazdroszczę Wam ogrodów przy domu, u mnie wyjazd na działkę to już wyprawa
 Zazdroszczę Wam ogrodów przy domu, u mnie wyjazd na działkę to już wyprawa

. Ja też chcę mieć kolorowo cały czas więc musi być taki lekki misz - masz. Piękne zdjęcia. oczopląsu można dostać . Pozdrawiam
 . Ja też chcę mieć kolorowo cały czas więc musi być taki lekki misz - masz. Piękne zdjęcia. oczopląsu można dostać . Pozdrawiam   .
 .

.
 .
 )Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...

. Jak zwykle chylę czoła na Twoje cudne rośliny i fotki
 . Jak zwykle chylę czoła na Twoje cudne rośliny i fotki   . Oj tak, muszę dużo sadzić i doszłam do wniosku, że to co kupiłam to tylko ułamek tego co potrzebuję
 . Oj tak, muszę dużo sadzić i doszłam do wniosku, że to co kupiłam to tylko ułamek tego co potrzebuję   . Jesienią muszę dosadzić sporo bylin bo będzie bardzo pusto . Poratuję się trochę jednorocznymi i daliami, które będę wtykać tam gdzie pusto. Wszystkiego na raz nie zrobię i to mnie pociesza, że powoli z roku na rok będzie coraz więcej roślin. Pozdrawiam
 . Jesienią muszę dosadzić sporo bylin bo będzie bardzo pusto . Poratuję się trochę jednorocznymi i daliami, które będę wtykać tam gdzie pusto. Wszystkiego na raz nie zrobię i to mnie pociesza, że powoli z roku na rok będzie coraz więcej roślin. Pozdrawiam