Storczyki mnie zachwyciły, zwłaszcza ten który podarowałaś mamie, ma bardzo ciekawe barwy, mało spotykane
 Storczyki mnie zachwyciły, zwłaszcza ten który podarowałaś mamie, ma bardzo ciekawe barwy, mało spotykane  
 Pozdrawiam.

Rękę? To są długie lata ciężkich i trudnych negocjacji!piasek pustyni pisze:Popieram, Kochana, decyzję o rozszerzeniu ilości kamyków. Rosną i mają się u Ciebie naprawdę wzorowoMasz rękę do nich, (...)

ewa321 pisze:Nie chcę Cię za bardzo denerwować, więc piszę małymi

ahaaaaaaaa, czyli ta bromelia, co ją dawno temu miałam i zabiłam, to sama padła? To ja niepotrzebnie mam od 10 lat wyrzuty sumienia?Te kwiatki u frizei oczywiście będą dość długo, ale potem, podobnie jak u tillandsii,
jak to u wszystkich bromeliowatych - może zejść cała roślinka ...
Ale jestem pewna, że zanim zejdzie, to wypuści Ci parę młodych

- słownie: jedna! Ja to mam do nich szczęście! Chyba dosieję, bo wątpię, żeby coś jeszcze wyszło z tych posianych.
 - słownie: jedna! Ja to mam do nich szczęście! Chyba dosieję, bo wątpię, żeby coś jeszcze wyszło z tych posianych.

Pada tylko deszcz.....brrrrrrr...aż ma się dość tej  pogody....
 Pada tylko deszcz.....brrrrrrr...aż ma się dość tej  pogody....
 Storczyki masz piękne ,nie narzekaj że kwitną i kwitną
 Storczyki masz piękne ,nie narzekaj że kwitną i kwitną   u mnie rosną tylko na kuchennym oknie i chyba i paprykę będę musiała posiać na oknie w pokoju
 u mnie rosną tylko na kuchennym oknie i chyba i paprykę będę musiała posiać na oknie w pokoju  U mnie też zima na całego
 U mnie też zima na całego 

)
 ) 

) Słyszałam, widziałam na Waszych fotkach, ale w ogóle nigdy chyba "na żywo".
) Słyszałam, widziałam na Waszych fotkach, ale w ogóle nigdy chyba "na żywo".