Zieloni przyjaciele Kati
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
na pewno wspomoże Monisiu, przy moim trybie życia dodatkowa porcja witamin nie zaszkodzi.
Ewuniu przemyślałam sprawę ziółek i pomyślałam, że do pracy mogę je brać w termosie. Więc wracamy do ziół i oczywiście plusssz żelazo. Zobaczymy jakie to przyniesie skutki
Ewuniu przemyślałam sprawę ziółek i pomyślałam, że do pracy mogę je brać w termosie. Więc wracamy do ziół i oczywiście plusssz żelazo. Zobaczymy jakie to przyniesie skutki
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- miaaa

- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj współczuję szczerze
ja mam porządną migrenę raz (ew. 2 ) w miesiącu i dziękuję bardzo
Kasiu to pewnie wina tego szalonego pędu w jakim niestety żyjemy
Duży wpływ mają na to nerwy, stres, odżywianie, nieuregulowany tryb życia ... Pewnie każdy próbuje się tego wszystkiego wystrzegać, ale nie zawsze się udaje:roll: a wiem to najlepiej po sobie
takie czasy, żyjemy coraz szybciej niestety
Trzeba znaleźć chwilkę dla siebie, jakieś zajęcie, które pomoże odpocząć od tego wszystkiego, "naładować baterie"
Witaminki dużo pomogą, ale nie rozwiążą problemu
Życzę powodzenia i duuuuuużo zdrówka
Kasiu to pewnie wina tego szalonego pędu w jakim niestety żyjemy
Trzeba znaleźć chwilkę dla siebie, jakieś zajęcie, które pomoże odpocząć od tego wszystkiego, "naładować baterie"
Witaminki dużo pomogą, ale nie rozwiążą problemu
Życzę powodzenia i duuuuuużo zdrówka
- kati-1976

Dorotko dziękuję za miłe słowa. Tak masz rację nie przyszło nam żyć w łatwych czasach. Ten pęd niestety odbija się na naszym zdrowiu. Tak naprawdę ukojenie znajduję przy moich zielonych przyjacielach
. Chociaż na chwilę wyłanczam się i jestem tylko dla nich.o niczym więcej nie myślę. Toi naprawdę pomaga mi choć trochę się wyciszyć.
Ewuniu. teraz to nawet i przybyło mi kilogramów. Rok po odchudzaniu ważyłam 48 kg. Teraz 55 - 56, niezmiennie od ok. 8 lat.

Ewuniu. teraz to nawet i przybyło mi kilogramów. Rok po odchudzaniu ważyłam 48 kg. Teraz 55 - 56, niezmiennie od ok. 8 lat.
- kati-1976

- kati-1976

- kati-1976

anoli pisze:Bardzo się zmieniłaś.Zwłaszcza, że wcześniej byłaś difenbachią
:P
No coments
To przez tewn pośpiech
- kati-1976

Żadna tajemnica Toffy po prostu dieta 1000 kalorii i ani jednej więcej
(żadnych czekoladek, przegryzek, fast food-ów, wszystko gotowane i zdrowe) do tego około 1 do1,5 godziny dziennie ćwiczeń aerobowych(na początku z Cindy Crofford potem już sama dobierałam sobie ćwiczenia na poszczególne partie mięśniowe) dużo silnej woli i optymizmu
.
Po zakończeniu kuracji stopniowe zwiększanie liczby kalorii , by organizm zdążył się przestawić na otrzymywaną dawkę kalorii, bo w przeciwnym razie spotkałby nas ten koszmarny efekt jojo. Polega on na tym, że kiedy się odchudzamy organizm tak sobie porcjuje dostarczane z pożywieniem kalorie,by móc energię dostarczyć do całego organizmu. Gdy po odchudzaniu zaczynamy jeść od razu normalnie to organizm, to czego nie zdąży przerobić(spowolniona przemiana materii) zamienia w tkankę tłuszczową. Dla zainteresowanych jeszcze podam jedną ciekawostkę. Aby stracić 1 kg tkanki tłuszczowej należy wyrzec się 7000kcal. I to jest do zrobienia w jakieś 2 tygodnie
Po zakończeniu kuracji stopniowe zwiększanie liczby kalorii , by organizm zdążył się przestawić na otrzymywaną dawkę kalorii, bo w przeciwnym razie spotkałby nas ten koszmarny efekt jojo. Polega on na tym, że kiedy się odchudzamy organizm tak sobie porcjuje dostarczane z pożywieniem kalorie,by móc energię dostarczyć do całego organizmu. Gdy po odchudzaniu zaczynamy jeść od razu normalnie to organizm, to czego nie zdąży przerobić(spowolniona przemiana materii) zamienia w tkankę tłuszczową. Dla zainteresowanych jeszcze podam jedną ciekawostkę. Aby stracić 1 kg tkanki tłuszczowej należy wyrzec się 7000kcal. I to jest do zrobienia w jakieś 2 tygodnie