IWONKO jakoś z tej róży o pojedynczych płatkach dotychczas nie jestem zadowolona .U koleżanki rośnie dużo lepiej ,więc może trzeba by ją przesadzić ,tylko gdzie?????
JAGÓDKO roślinki dopiero się wybudzają lecz co dzień to bardziej .Dzisiaj obserwowałam tuje i nawet one już się przebudzają.Theresa Bugnet za chwilkę pokaże listki jako jedna z pierwszych

i nie bardzo mi się to podoba .Jednak cóż na to poradzę będzie co ma być.Ona ma tam calutki dzień słonko, wiec chyba jej to pasuje, bo coraz bardziej czerwienieją jej także łodyżki.No cóż ręce mam niespokojne, więc trochę się bawię,żeby zima szybciej poszła sobie .Jeśli chodzi o Hansestadt Rostock to bardzo żarłoczna róża jak ją określiła Ewunia ,wiec trzeba ja dokarmiać .Jednak kwitnie do zimy i jest zdrowiutka .Uwielbia także słonko ,dlatego musiałam ja przesadzić na bardziej słoneczną rabatkę i to jej odpowiada zauważyłam to po ubiegłorocznym kwitnieniu
DOROTKO dobrze ,że Karolek ma krótkie te krótkopędy, bo niektóre kulkowane róże wypuszczają długaśne i takich juz nie kulkuję .Dzisiaj przyglądałam mu się jak przezimował i powiem ,że całkiem dobrze .Większość moich tulipanów też już na wierzchu i dzisiaj trochę odsunęłam te stroisze ,żeby się nie przegrzały ,bo potem choroba

każda z nas to wie.Lękam się trochę też o moje tulipany ,ale temu nie zaradzę
ANUSIU Doktorek z pewnością uleczy Twoje skołatane serce możesz być pewna
BEATKO u mnie nie zauważyłam takiego stanu a może nie pamiętam gdzie co sadziłam

Jednak żółtych i oranżowych lilii mam mnóstwo czyli też powracają do korzeni
WANDZIU nic nie szkodzi nie przeszkadzają mi Twoje fotki.Jeśli chcesz możesz je wstawiać będziemy mieli okazję juz podziwiać Twój ogródek
MARYSIU tak to grilo-wędzarnia lecz dzięki uprzejmemu sąsiadowi nie możemy już z niej korzystać

.Mój synuś ją wybudował włącznie z projektem i teraz stoi jako zabytek

RENIU witam w familokowym tak to wędzarnia mam nawet gdzieś na kompie kolejne fazy budowy wiec mogę przesłać w razie czego.Lubię frywolitkowe prace są takie trwałe lecz ostatnio mało ich robię, bo wyciągnęłam z lamusa drutki i szydełko
Dzisiaj w kolorze Yellow