Ewciu,w moim ogrodzie staram się mieć różności ,żeby nie wkradła się monotonia ,więc są i liliowce
Ewuniu,zmęczona jesteś ?ja chyba też ,tą szarugą ,dobrze,że są te wspomnienia i można sie rozweselić ,ostróżki są cudowne i niczym nie zastąpi się ich uroku,moje katalpy są szczepione na pniu,z twojego nasionka wyrośnie drzewo ,ale one też mają ogromne ilości kwiatów,pozdrawiam
Justynko,mam zdjęcia katalp z oddali ,może je znajdę to pokażę ,w tym roku wyłożyłam kącik pod katalpami płytkami,więc będzie się lepiej siedzieć ,bo wcześniej była tam podłoga drewniana,i ciągłe nierówności powodowały ,ze źle się siedziało
Aniu,witaj , dużo nowych odmian piwonii kwitło w tym roku,i jeszcze są takie co dopiero będą kwitnąć ,Twój ogród też będzie piękny ,już jest ,ale co roku rośliny rosną bardziej i bardziej i wszystko się pięknie zagęszcza,życzę spełnienia marzeń
Gosiu,ten wnusio to najbardziej figlarny człowieczek w domu,,a ogród rośnie i po prostu wszystkiego więcej,nawóz naturalny jest super dla roślin,zaraz widać różnicę ,pozdrowienia
Aluś,to Deinante caerulea,bylina do półcienia ,ostróżki postaram się rozmnożyć i jak się rozrosną to będzie więcej,pozdrawiam
Marysiu,ma nasionka co roku ,które zawsze wyrzucałam ,ale w tym roku mam coś zostawione,pudło z nasionami nie ruszone,muszę chyba dostać jakiegoś kopa ,na razie nie mam nastroju,a jutro kisimy kapustę ,liliowców też mam troszkę ,może jeszcze dokupię takie mocniejsze kolory ,podobają mi sie czerwone,pozdrawiam i dobrej nocki dla Was wszystkich

,pogoda nie nastraja do niczego,a jeszcze ma być duży spadek ciśnienia