Dzień dobry!
Czasem dobrze zachorować, bo człowiek wie ilu ma przyjaciół

Wczoraj piękną sobotę przespałam, a dzisiaj obudziła mnie śnieżyca i potężny wiatr. Temperatura plusowa i wszystko topnieje.
Elu, Agatko, Tereniu Iwonko,Beatko, Alu, Irenko, Aniu bardzo dziękuję
Jak miło nawet mam nowego gościa
Jolu bardzo

ale to bardzo mi miło

Jak spoglądam na mój ogródek to już nie wiem czy tak powinien wyglądać wiejski? takie było założenie, ale chęć posiadania różnych roślin chyba trochę zmienia jego charakter

Z drugiej strony ogródki wiejskie to była zbieranina różnych roślin, które sąsiadki wymieniały między sobą

Jolu dziękuję Ci za śliczną stokrotkę afrykańską (tak łatwiej) kiedyś miałam, ale wyrosła sama pomarańczowa. Zapraszam serdecznie
Renatko i Ty jesteś Kochana

ten
drut to całoroczny?
Ewuniu no widzisz człowiek nie zna dnia ani godziny

wieczorem planowałam pracę w ogrodzie, a rano wstałam jęcząc

ale jak mówisz byle do przodu
Bea dobre życzenia się spełniają i powoli wracam do życia
Martuś trochę dało w kość, ale już wracam do równowagi a za oknem śnieżyca i zupełnie inna pora roku niż w minione dni. Masz dużo obowiązków i pewnie trzeba będzie trochę zwolnić, bo to już
nie te oczy 
za życzenia dziękuję i pozdrawiam cieplutko
Agnieszko jak miło że i Ty wpadłaś

Ciebie też biedaku coś zmogło, ale piszesz że już lepiej. Czułam się wczoraj tak fatalnie, że nie jadłam nic tylko gorzką herbatkę i zioła popijałam i to nie mocny napar bo nie byłam w stanie, więc cola pewnie nie przeszłaby mi przez gardło tak samo jak orzechówka

Agnieszko i Ty dbaj o siebie bo już niedługo siły będą potrzebne, wszystko będzie dobrze
Życzę wszystkim dobrej niedzieli