Witam wszystkich serdecznie
Ewuniu mam nadzieję że z czasem ta niechęć Ci minie, bo rozumiem chwilowy bezsens

Ja bardzo lubię wszelkie rozmnażanie czyli przyczynianie się w sposób czynny do stanu roślin. Wszystkie sukcesy przynoszą mi ogromną satysfakcję

Ja powoli rezygnuję z oleandrów, bo wszystkie u mnie chorują i nie wiem czy to tarczniki czy inne tałatajstwo. Począwszy od dużej rośliny pamiątkowej skończywszy na sadzonkach przywiezionych z Turcji. Wszystkie mają takie same objawy i postanowiłam zrezygnować z ich upraw. Życzę sił żebyś mogła dbać o swoje królestwo tak jak masz na to ochotę
Iwonko 0042 z niepokojem czytam, że znowu coś Cię boli i kolejne zastrzyki Ci aplikują

Zdrówka Ci życzę

Ja myślę, że PP działa tak jak szef jednostki pracuje, wszystko zależy od człowieka. Moi na szczęście chcą pracować i robią wszystko, żeby korzystać z PP

a nie szukać alternatywy.
To co piszesz jest dla mnie niezrozumiałe, przecież wykupując znaczek i wpisując adres zawieramy pewną umowę na usługę. Inpost przynosi Ci list do drzwi, a jeżeli Cię nie ma to wystawia awizo

Zatrwiam ma termin sianie III/IV niestety na parapecie (albo w tunelu).
Iwonko 1 u mnie codziennie świeci słońce, czasem przebija się przez chmury a dzisiaj świeciło pełną gębą
Poza tym oczywiście wiało i troszkę kropiło, niestety ziemia rozmarza, woda wsiąka i jest straszne błoto
Agatko ale najczęściej słońce kojarzymy z ładną pogodą
Miłego wieczoru!