Jutro truskawkowy deserek.
W tym sezonie truskawek nie będzie. Krzaczki zostawiłam w warzywniku, muszę poszukać jakiś ciekawych sadzonek.

Co ja mam biedna zrobić
 Co ja mam biedna zrobić
 więc galaretka odpada
 więc galaretka odpada  

,ale muszę ci powiedzieć ,że wysiałam w tamtym roku margerytki różowe i mam takie piękne kępy i w tym roku zakwitnie cały szpaler,a moje olbrzymie kłosowce też z nasion ,ale dalej jestem zwolennikiem rozmnażania wegetatywnego i mało mnie bierze na sianie ,ale nie mówię nie,pozdrawiam i buziaczki
 ,ale muszę ci powiedzieć ,że wysiałam w tamtym roku margerytki różowe i mam takie piękne kępy i w tym roku zakwitnie cały szpaler,a moje olbrzymie kłosowce też z nasion ,ale dalej jestem zwolennikiem rozmnażania wegetatywnego i mało mnie bierze na sianie ,ale nie mówię nie,pozdrawiam i buziaczki  no i czkam na wasze plony.
 no i czkam na wasze plony.
 , Jarzmianka ma piękny kolor, jak się ją rozmnaża?
 , Jarzmianka ma piękny kolor, jak się ją rozmnaża? 

, które tak Cię cieszyły. Mam nadzieję że Ci i mi przetrwają zimę, ale na wszelki wypadek ja zawsze sieję nowe
 , które tak Cię cieszyły. Mam nadzieję że Ci i mi przetrwają zimę, ale na wszelki wypadek ja zawsze sieję nowe   Każdy sposób przysparzania sobie nowych roślin jest dobry byle tylko ogród piękniał
 Każdy sposób przysparzania sobie nowych roślin jest dobry byle tylko ogród piękniał  Pozdrawiam i miłego dnia
 Pozdrawiam i miłego dnia   

, u nas dziś pochmurno i mokro, ale i wiatr się wzmaga, ja się szykuję do lekarzy, rano jeden, po południu drugi, a na parapecie jeden kiełek mix hibiskusa, czyli jaki nie wiem, ale pierwszy jest, a cleome i reszta nadal cisza
 , u nas dziś pochmurno i mokro, ale i wiatr się wzmaga, ja się szykuję do lekarzy, rano jeden, po południu drugi, a na parapecie jeden kiełek mix hibiskusa, czyli jaki nie wiem, ale pierwszy jest, a cleome i reszta nadal cisza 

to może ja skąpa jestem
  to może ja skąpa jestem 

. Nasion nie wysiewam, tylko to co samo się w naturze wysieje.
 . Nasion nie wysiewam, tylko to co samo się w naturze wysieje.   . Jednak na widok jarzmianki wielka gorączka mnie ogarnęła.
 . Jednak na widok jarzmianki wielka gorączka mnie ogarnęła.   Idę się ostudzić na powietrze.
  Idę się ostudzić na powietrze.