kiedyś trzymałam jednego storczyka też z dala od okna i stał w miejscu, nic się z nim nie działo, albo po prostu to nie był jego czas, aby się coś miało dziać
 kiedyś trzymałam jednego storczyka też z dala od okna i stał w miejscu, nic się z nim nie działo, albo po prostu to nie był jego czas, aby się coś miało dziać 
Wisnia897 - cebulowe bardzo szybko rosną, też jestem ciekawa ich kwiatów

Filigranowa27 - cebule miały pojawić się dopiero wczesną wiosną hihi jakoś nie wytrzymały
Kasiuta74 - o tego żółtego storczyka musiałam trochę uprosić, pogadać i jakoś domownicy się zgodzili

Iga123ana - seneccio już nie mam
 a tak się cieszyłam z tej roślinki, bo bardzo mi się podoba. Jej kuleczki zaczęły się robić takie sflaczałe, bo czym cała roślina uschła.
 a tak się cieszyłam z tej roślinki, bo bardzo mi się podoba. Jej kuleczki zaczęły się robić takie sflaczałe, bo czym cała roślina uschła.Wreszcie mini variegata otworzył kwiatuszek

I kroton red mummy chyba wreszcie będzie miał nowego listka.

ładne masz kwiaty. Ten fioletowo kwitnący kaktus to Mammilaria - zimą gorąco odradzam podlewanie żeby nie rósł i nie wyciągał się do światła
  ładne masz kwiaty. Ten fioletowo kwitnący kaktus to Mammilaria - zimą gorąco odradzam podlewanie żeby nie rósł i nie wyciągał się do światła 

piękne kwitnienia storczyków
 piękne kwitnienia storczyków 

. Do gustu przypadła mi szczególnie sansewieria, wiesz może , co to za gatunek?
 . Do gustu przypadła mi szczególnie sansewieria, wiesz może , co to za gatunek?

Czy ktoś z Was wie może o niej coś więcej: np do ilu centymetrów dorasta?
 Czy ktoś z Was wie może o niej coś więcej: np do ilu centymetrów dorasta?