Skoro to jest namiastka, to ciekawa jestem, jak będzie wyglądał Twój cały ogród

Nie daje rady z plewieniem, czasu brak. w tamtym roku juz się wkurzyłam i dużo kory kupiłam, ściółkowałam. Może to pomoże
 Nie daje rady z plewieniem, czasu brak. w tamtym roku juz się wkurzyłam i dużo kory kupiłam, ściółkowałam. Może to pomoże   

byłam u Ciebie i wiem, że na ta sama chorobę cierpimy. Obie kochamy liliowce. Mój ogród to będą róże, liliowce, jeżówki, hortensje, rodki, kosaćce, piwonie, floksy, rozchodniki, marcinki i coś tam jeszcze ...
  byłam u Ciebie i wiem, że na ta sama chorobę cierpimy. Obie kochamy liliowce. Mój ogród to będą róże, liliowce, jeżówki, hortensje, rodki, kosaćce, piwonie, floksy, rozchodniki, marcinki i coś tam jeszcze ...

czym karmisz jeżówki takie ładne masz kępy,a liliowce boskie.Robisz fajne fotki aż chce się te wszystkie roślinki posiadać.
 czym karmisz jeżówki takie ładne masz kępy,a liliowce boskie.Robisz fajne fotki aż chce się te wszystkie roślinki posiadać.
 Powiedz mi proszę czemu mają służyc te czarne maty w warzywniku ? Ja przymierzam sie do nich wyłożyć sobie ścieżke w warzywniku bo zielsko jest szybsze ode mnie
 Powiedz mi proszę czemu mają służyc te czarne maty w warzywniku ? Ja przymierzam sie do nich wyłożyć sobie ścieżke w warzywniku bo zielsko jest szybsze ode mnie  

. A drzewka, pewnie, że musisz zasilić na wiosnę ! Moje dopiero zaczeły rosnąć, jak potraktowałam je azofoską i to 2 razy w sezonie...
 . A drzewka, pewnie, że musisz zasilić na wiosnę ! Moje dopiero zaczeły rosnąć, jak potraktowałam je azofoską i to 2 razy w sezonie... Te co znam to je podpisałam
 Te co znam to je podpisałam
 Przepięknie Ci przez rok rozrosła się jeżówka bardzo przepiękną niespodziankę Ci zrobiła
 Przepięknie Ci przez rok rozrosła się jeżówka bardzo przepiękną niespodziankę Ci zrobiła   

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 Ogród użytkowy wyjątkowo imponujący. Porównania zawsze mnie wprawiają w zachwyt, zaskakują nas rośliny i widać pracę jaką wykonałaś.
 Ogród użytkowy wyjątkowo imponujący. Porównania zawsze mnie wprawiają w zachwyt, zaskakują nas rośliny i widać pracę jaką wykonałaś.  Masz talent do roślin.
 Masz talent do roślin.  Wątek zamknęłam zgodnie z regulaminem, otworzę za parę tygodni.
 Wątek zamknęłam zgodnie z regulaminem, otworzę za parę tygodni.