Iwonko, pierzynka roślinkom się przyda, tyle że ta moja już się powoli rozpuszcza
Wandziu, lubię jak zimą ogród ma nadal trójwymiar, a nie tylko jest płaski przykryty śniegiem. Rododendrony u mnie teraz troszkę się pootwierały z racji tej odwilży. Niestety ziemia nadal zmarznięta, mam nadzieję że ich zimowa susza nie wykończy
Tulap, widziałam u Ciebie w końcu też śnieg, choć teraz to pewnie tez już chlapa
Kasiu, a powiedz czy teraz to starczy tym siewkom dnia, czy doświetlasz jakoś? Surfinię kupuję gotową małą sadzonkę za parę złociszy a i tak rozrasta się zasłaniając i zwisając z całkiem sporawe donicy. Ich sianie mi nie wychodzi.
Dorcia, kołderka śnieżna jak najbardziej mile widziana, choć szkoda że już się rozpuszcza
Karolcia, widziałam że i Ty z Bąblem nieźle rojbrujecie na śniegu
Madzia, no właśnie, u mnie już wszystko topnieje
Lucynko, niestety
goła ledź dotarła i do mnie. Niektóre roślinki zamiast w kołderce śnieżnej to w lodowym soplu zamknięte

Uważaj kochana na siebie jak sobie spacerek jaki urządzisz, bo jak piszesz że u Ciebie deszcz, to lodowicho murowane.
Soniu, te trawy to jednak mają swój urok, pięknie wyglądają latem, jesienią no i zimą pod śniegiem zaklęte
Jadziu, witam serdecznie w moich skromnych progach

Jak miło mieć jeszcze nowych gości

Oczywiście rozgość się i zaglądaj do woli, a jeszcze jak coś czasami skrobniesz będzie mi bardzo miło

Ja przy chwili popędzę również i Twoje włości obejrzeć jeśli pozwolisz
_oleander_, u mnie niestety juz też. Pewnie u wszystkich taki śniegowo deszczowy miszmasz

A roślinkom to nie sprzyja, oj nie
Kasia, witaj na moim kawałku ziemi

Rabatę białą (nie śnieżną

) zgapiaj do woli. Jak będziesz miała jakieś pytania to wal jak w dym. Do ogrodu oczywiście zapraszam, cieszę się że Ci się spodobał
Monika, jak mi się jednak uda wybrać na Gardenię, to koniecznie się będziemy musiały spotkać

No przecie nie przegapimy takiej okazji
Kasia - Kasiula 17, ja na szczęście się ustrzegłam wypadków samochodowych, ale kilka osób u mnie w pracy nie miało tyle szczęścia
C.D.N...