Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2

Post »

Daria_Eliza Dario dziękuję za informację.Ja korzystam z fotosika od początku i myślałam,że to właśnie jego wina a tu jednak inna przyczyna.Szkoda bo tak chciałam co niektóre zdjęcia zobaczyć,ale cóż trudno ;:145

anabuko1 Aniu powodzenia przy bombkach .Ja już bombki mam na choince,miałam wytrzymać z ubieraniem do soboty chociaż ,ale nie dałam rady ;:306

Obrazek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak wcześnie ?? ;:oj ja i tak od lat łamię tradycję ubierania choinki w Wigilię i ubieram2-3 dni przed ,ale 2 tygodnie wcześniej?prezenty też przed czasem ? ;:306
Awatar użytkownika
matt55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 cze 2012, o 22:10
Kontakt:

Post »

Choinka bardzo ładnie się świeci.
U mnie zwykle choinkę ubiera się w niedziele przed świętami, taka tradycja ;D w wigilie nie ma czasu.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotkoja już od lat ubieram wcześniej niż wszyscy i rozbieram ostatnia .Wierz mi są u mnie ludzie ,którzy już od tygodnia mają choinki .Ja dziś musiałam się odstresować,miałam tylko ją umyć i zostawić do soboty,ale tak jakoś wyszło ;:306 Ja jestem może inna ,ale nic na to nie poradzę ,kocham te światełka .Z resztą chyba już zauważyłaś,że ja to jestem odwrotowiec ;:306
Ja w tym roku byłam nie grzeczna więc mikołaj mnie ominął więc z gwiazdki chyba też nici :;230

matt55 Mateuszu ja ubieram wcześniej bo na ogół każdego roku od 16 lat mój mąż wraca dzień, dwa przed świętami do domu.Ja muszę sama ogarniać wszystko więc zaczynam od tych przyjemniejszych prac.No ale zanim choinkę ubrałam to wysprzątałam salon co by w brudzie nie stała ;:306 Teraz słucham kolęd i ogarniam resztę .
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

O, to wielkie zaskoczenie ,już świętujesz ;:63
Choineczka oświetlona kolorowo -ładnie .
Szczęśliwości na święta ;:168
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Beatko, wow! - ładnie rozświetla pokój.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sasanka18 Mario no może nie świętuję jeszcze ,ale na pewno lepiej miło się robi cokolwiek w domu jak świeci moja choineczka,lecą kolędy a ja sprzątając śpiewam też (dobrze,że jestem sama w domu bo nie wiem czy ktokolwiek by to zniósł ) ;:173
Chociaż nie myślę o problemach, tylko mam głowę czym innym zajętą a niestety mam duży problem ,który spędza mi sen z oczu ,ale mam nadzieję,że po niedzieli wszystko się wyjaśni.Jak wszytko potoczy się dobrze to wtedy napiszę o co chodzi .

Daria_Eliza Dario dziękuję :)

Kochani dziś mróz porządny był rano a teraz pięknie świeci słoneczko.Wszyscy wstawiają wspominki lata a ja po zanudzam was jeszcze zdjęciami z dzisiaj.Nie mogłam sobie odmówić ;:224

Tak było w cieniu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jedna róża pnąca ma nadal pąki ,nie daje się

Obrazek

a druga pnąca wypuszcza ,z resztą jak wiele innych róż

Obrazek
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A teraz znowu dodam zdjęcia ogólnikowe .Jest ich troszkę ;:131

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

;:224

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

;:173

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i ostatnie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Beatko już świętujesz. ;:215 Ogród oszroniony pięknie pokazałaś. ;:138 Ja się lenię i chce mi się rano wyjść. :oops:
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Ale ładnie słońce kładło plamy światła nawet na tych kilku roślinach w cieniu, jeden suchy kwiatostan hortensji wyglądał nawet jak jakaś lampka.
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Beatko cudne zdjęcia ;:333 ;:333 a te rośliny i trawy oszronione przepiękne ;:138 ;:138
U mnie też był spory mróz ale nie wzięłam aparatu i zdjęć nie ma ;:185
Pozdrawiam cieplutko ;:196
Ankos7
200p
200p
Od: 2 lut 2013, o 18:47

Post »

Chętnie bym pospacerowała z Tobą po ogródku.... rano faktycznie było biało ale dzięki temu że wyszło słoneczko to w sumie przyjemnie się zrobiło:) A czy trzeba Ci poprawiać humor?

Pozdrawiam
Ania
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Beatko,ogród zmrożony super wygląda,a z choinką to nie jesteś odosobniona ,bo ja też dzisiaj ubrałam z wnukiem jedną choinkę ,tą największą pod którą zawsze są prezenty i przy której jemy wigilię ,w moim codziennym pokoju też będzie ,już jest zniesiona,może jutro ubiorę ,a ogólnie w domu są 4 choinki ,no i przed domem,nie mówiąc o stroikach i nawet domek z piernika ośnieżony cukrem pudrem już stoi w gałązkach jodły,więc jak widzisz więcej jest takich wyrywnych ;:306 ,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

cyma2704 Soniu dziękuje ;:196
Kochana ja choć bym się chciała polenić to nic z tego,może jak mąż wróci i dzieci będą mieć wolne, bo ciągle wstaję o 6 rano i idę po pieczywo co by miały codziennie świeże do szkoły :)

Daria_Eliza Dario dziękuję ;:196
No moja droga dobre masz oko i powiem ci,że ja dopiero zauważyłam tą hortensje jak mi napisałaś i przejrzałam zdjęcia jeszcze raz ;:224 Masz rację :)

TerDob Tereniu dziękuję ;:196
Ja kochana wyszłam się dotlenić bo mam ciężkie noce, ale jak zobaczyłam to wszystko to dobrze,że telefon miałam przy sobie i popstrykałam kilka zdjęć(fajne mi trochę ;:306 ). Nie umiałam się oprzeć i odmówić sobie kilku fotek :)

Ankos7 Aniu ;:196
Oj moja droga mam jak sama wiesz problem i ja chyba się wykończę dopóki to się nie skończy.Tylko nie wiem co szybciej się skończy , czy ja czy to wszystko ;:145
A miałam mieć szczęśliwe święta ;:223

koziorozec Marto dziękuję ;:196
Martusiu ja też mam 4 choinki a raczej 1 dużą choinkę i trzy małe .Każde dziecko ma w swoim pokoju a ja tą moją dużą w salonie.Strojenie przed domem zostawiłam dla męża bo ja nie dam rady poprzyczepiać łańcuchów i kuli ,trzeba tam kabelki łączyć itp więc ja się nie tykam .Ja uwielbiam te wszystkie światełka,cudeńka i na te święta zawsze czekam z utęsknieniem .Ale one też tak szybko mijają,że ja nie zdążę się nacieszyć na tyle ile bym chciała.Jedynie co mnie męczy w te święta to brak ruchu i to siedzenie przy stole.Dawniej jak były zimy takie prawdziwe zimy to wychodziliśmy na dwór,robiliśmy bałwany,rzucaliśmy śnieżkami i było inaczej .Cała chmara ludzi ,ta zabawa ,te krzyki .Ja jako dziecko i nastolatka mam chyba bardziej co wspominać niż moje dzieci niestety :(

Miłego weekendu wszystkim życzę :)
Awatar użytkownika
Michasia1
200p
200p
Od: 6 lis 2014, o 22:03

Post »

Beatko
Piekne zdjęcia. Lato stroi ogród kwiatami a zimą po przymrozkach szron tworzy wspaniałe formy na roślinach. Potrafi pięknie je przybrać a Ty wspaniale to uchwyciłaś. Choinka u Ciebie już ozdabia dom. My ubieramy 2-3 dni przed Wigilią.
Pozdrowienia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”