cyma2704 Soniu dziękuje
Kochana ja choć bym się chciała polenić to nic z tego,może jak mąż wróci i dzieci będą mieć wolne, bo ciągle wstaję o 6 rano i idę po pieczywo co by miały codziennie świeże do szkoły
Daria_Eliza Dario dziękuję
No moja droga dobre masz oko i powiem ci,że ja dopiero zauważyłam tą hortensje jak mi napisałaś i przejrzałam zdjęcia jeszcze raz

Masz rację
TerDob Tereniu dziękuję
Ja kochana wyszłam się dotlenić bo mam ciężkie noce, ale jak zobaczyłam to wszystko to dobrze,że telefon miałam przy sobie i popstrykałam kilka zdjęć(fajne mi trochę

). Nie umiałam się oprzeć i odmówić sobie kilku fotek
Ankos7 Aniu
Oj moja droga mam jak sama wiesz problem i ja chyba się wykończę dopóki to się nie skończy.Tylko nie wiem co szybciej się skończy , czy ja czy to wszystko

A miałam mieć szczęśliwe święta
koziorozec Marto dziękuję
Martusiu ja też mam 4 choinki a raczej 1 dużą choinkę i trzy małe .Każde dziecko ma w swoim pokoju a ja tą moją dużą w salonie.Strojenie przed domem zostawiłam dla męża bo ja nie dam rady poprzyczepiać łańcuchów i kuli ,trzeba tam kabelki łączyć itp więc ja się nie tykam .Ja uwielbiam te wszystkie światełka,cudeńka i na te święta zawsze czekam z utęsknieniem .Ale one też tak szybko mijają,że ja nie zdążę się nacieszyć na tyle ile bym chciała.Jedynie co mnie męczy w te święta to brak ruchu i to siedzenie przy stole.Dawniej jak były zimy takie prawdziwe zimy to wychodziliśmy na dwór,robiliśmy bałwany,rzucaliśmy śnieżkami i było inaczej .Cała chmara ludzi ,ta zabawa ,te krzyki .Ja jako dziecko i nastolatka mam chyba bardziej co wspominać niż moje dzieci niestety
Miłego weekendu wszystkim życzę