Ostatnio takie cudo było. Złapałam i wywiozłam do lasu.

Dorotko pod tekstem wytłuszczonym podpisuję się obiema rękamiDorota71 pisze:Oj Krysiu, mam to samo jak zaczynam coś robić, to zapominam o Bożym świecie i trzeba mnie mocno łomem walnąć, żebym do rzeczywistości wróciła.![]()
Teraz stroiki robię. Kurs u mnie na wątku hobby.
Kartki świąteczne też robię. Teraz właśnie jestem w trakcie robienia zaproszeń dla seniorów na spotkanie opłatkowe.
Co do murarek, to właśnie o tym pomyślałam, że lepiej od razu większy domek. Pomysł jest, tylko ta pogoda .... Z domu nie ma sił wyjść, ciśnienie sięga zero. We łbie się pier....li.![]()
Ale jeśli mogłabym prosić o kilka kokonów to bym bardzo, bardzo chciała. Do wiosny już tuż, tuż.

Beatko czas na spełnienie prośby bo sporo czasu mineło od tego postu...beatab pisze:Napisane: Śr 23 wrz 2015 20:45
Krysiu - ja też posadziłam rozchodnik przy Little Limme - u kogoś widziałam takie połączenie i bardzo mi się podobało- rozchodnik pokazuje prawdziwy rozmiar tej hortensji - mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie efekt - na razie dzielę te rozchodniki- ukorzeniam nawet w wazonie - tylko nie mam pojęcia co zrobić z tymi ukorzenionymi- chyba będę w pracy na oknie trzymać do wiosny
Proszę o szczegóły i następne zdjęcia tej begonii zimującej w gruncie???????