, przepis już skopiowany i w niedługim czasie zagości u nas na stole, ja też lubię proste potrawy a im mniej pracochłonne tym lepiej
 , przepis już skopiowany i w niedługim czasie zagości u nas na stole, ja też lubię proste potrawy a im mniej pracochłonne tym lepiej   
 Suszę liście bergenii, ależ pięknie pachnie w domu

muszę wypróbować.
  muszę wypróbować. 

, dodatkowo wcale nie taki jasny np ja zamiast dać im tą glicerynę do picia to bym je prędzej w niej zamoczyła
 , dodatkowo wcale nie taki jasny np ja zamiast dać im tą glicerynę do picia to bym je prędzej w niej zamoczyła  .
 .

, ale rzeczywiście nie wiedząc prędzej bym je zamoczyła niż podlała
, ale rzeczywiście nie wiedząc prędzej bym je zamoczyła niż podlała   .
 .
 o jeszcze nic nie napisałaś no to jutro przeczytam .
  o jeszcze nic nie napisałaś no to jutro przeczytam .

, te same zapachy w powietrzu działają jak afrodyzjak w sypialni.
 , te same zapachy w powietrzu działają jak afrodyzjak w sypialni. i roztaczaaamyy, roztaaaczaaamy ? czaruuujeeemy, czaruuujeeemy.
  i roztaczaaamyy, roztaaaczaaamy ? czaruuujeeemy, czaruuujeeemy.
 cóż, nie lubię i to bardzo zasuszonych kwiatów, suchych bukietów i t.d. Jedyny suchy bukiet który bym tolerowała to kłosie zbóż, pałka wodna lub jakiś ładny bodziak
 cóż, nie lubię i to bardzo zasuszonych kwiatów, suchych bukietów i t.d. Jedyny suchy bukiet który bym tolerowała to kłosie zbóż, pałka wodna lub jakiś ładny bodziak   Każdy ma swoje odchyły ... ja również
 Każdy ma swoje odchyły ... ja również  

Uwielbiam Święto Trzech Króli i kadzenie domu mirrą i kadzidłem, takie zapachy lubię. Zapach wanilii pamiętam z jakiejś książki i moja córka do stosuje, ale w formie jakiejś wody
  Uwielbiam Święto Trzech Króli i kadzenie domu mirrą i kadzidłem, takie zapachy lubię. Zapach wanilii pamiętam z jakiejś książki i moja córka do stosuje, ale w formie jakiejś wody  Ten olejek miętowy z trawą cytrynową muszę wypróbować, ale trawę mam mrożoną
 Ten olejek miętowy z trawą cytrynową muszę wypróbować, ale trawę mam mrożoną  Na razie pozostaną przy olejku pichtowym
  Na razie pozostaną przy olejku pichtowym  Miłych snów czarodziejko!
  Miłych snów czarodziejko!

(to już mała panienka
 (to już mała panienka  ).
 ).
 i wnusia śliczności
 i wnusia śliczności