Mag...iczny Ogród - mag cz.1
- mag
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podkłady higieniczne kupuje się w aptece, to są podkłady na łóżka dla chorych, taka lignina na folii. Jak była zasikana, to zwijałam i wyrzucałam. Fajne toto, bo wszystko od razu wsiąka i łapki się nie moczą. Ale podobny efekt dadzą gazety rozłożone na folii. Połóż to gdzieś w kątku, żeby psiak miał łatwy dostęp i na zmywalnej podłodze, koniecznie!
Jak zobaczysz, że kuca to szybciutko zanieś go (ją) w to miejsce, po paru razach sam będzie tam szedł, no chyba że się zabawi
W sumie postępować trzeba podobnie jak z malutkimi dziećmi, tylko jeszcze konsekwentniej.
- Cynamon

- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wybacz Mag, jeszcze ja słówko dodam ... trzeba przesuwać te zasikane gazety w kierunku drzwi wyjściowych, a potem któregoś dnia wystawić je za drzwi - piesek skojarzy, że tam przeniosła się jego "siusialnia" ;) Cały proces musi trwać jakiś czas. Życzę sukcesów wychowawczych i bardzo proszę o fotki psinki 
- mag

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
Dziękuję za podpowiedź Cynamonkowa Ewuniu, przyda się na pewno nie tylko Miiriam
Sama też z tego jeszcze nie raz skorzystam.
Tak Wiolu, na tym forum można dowiedzieć się jakie posadzić roślinki, na co chorują, jak zrobić pyszne ciasto albo nastawić nalewkę, co nowego w polityce i na świecie, jak wychować szczeniaka i wiele innych wspaniałych rzeczy.To wszystko stanowi właśnie o jego wartości i dlatego ciągną tu takie tłumy
Tak Wiolu, na tym forum można dowiedzieć się jakie posadzić roślinki, na co chorują, jak zrobić pyszne ciasto albo nastawić nalewkę, co nowego w polityce i na świecie, jak wychować szczeniaka i wiele innych wspaniałych rzeczy.To wszystko stanowi właśnie o jego wartości i dlatego ciągną tu takie tłumy
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Madziolku, Ty szukałaś "pagody"?
dereń pagodowy
dereń pagodowy
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Hahahahhahaa, powtórzę jak Echo:mag pisze:Dziękuję Hanutku, poczytałam, zapisałam i na wiosnę ruszę do boju. Teraz oczywiście dawne miejsce "pagody" już zajęte. Po zadołowaniu ponad dwudziestu doniczek, obiecałam sobie skończyć z zakupami pt. "gdzieś się posadzi".Do wiosny jakieś miejsce dla niego na pewno upatrzę.
Do wiosny, jakieś miejsce dla moich doniczek, na pewno upatrzę.
I muszę w to zdanie uwierzyć!
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Tak tez zrobię. Najgorsze jest samo zbieranie płatków, przetwarzanie to juz czysta pryjemność.mag pisze:Miło Cię gościć Ewo w tej jesienno-zimowej scenerii. A go galaretki miałam baaaardzo dużo płatków zaś syrop spełniał tylko rolę lepiku.
nie odpowiadał mi jedynie bardzo pachnący bułgarski likier z rózy.
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Ten likier także samo intensywnie pachnial i mial odblaskowo rózowy kolorek.Kiedyś chrześniak wyprosił go ode mnie. Myślalam,że podobamu się opakowanie, lampę chce z tego zrobić czy co.Spotykam go dwadni później jest zielony. Pytam czy nie chory. Nie, ale strasznie mi ten liker różaany od cioci zaszkodził.No bo piliśmy z chłopakami piwo, potem wino i ten likier, a jeszcze chyba był grzaniec galicyjski i likier miętowy, ale zaszkodził mi z pewnością ten różany.