Teraz ja - treissi
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
Saraaa
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu nawet mi takich rzeczy nie mów, bo w nocy będzie mi się śniło, że łażą mi po domu. Okropieństwobasga pisze:U mnie kiedyś w nocy wylazła taka i rano znalazłam ją obok doniczki,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bayaga, Krzysiu, Dorotko dzięki za rady spróbuję na tych kwiatkach, gdzie były. Zobaczymy czy coś jeszcze wylezie...
Deissy, Ewo małe dzieci to mają pomysły
- treissi

Dla niej rasczej nie ma nic bee, aloe jakoś ją nie interesują. Woli inne - 'poważniejsze' psoty 
Dzisiaj po południu zajżałam do biedronki i okazało się, że benki były już wystawione. Zostało tylko kilka biało-zielonych. Kurcze zastanawiam się czy nie kazać teściowej, żeby od poniedziałku codziennie rano latała do biedronki., żeby czasem nie przegapić zamio
Dzisiaj po południu zajżałam do biedronki i okazało się, że benki były już wystawione. Zostało tylko kilka biało-zielonych. Kurcze zastanawiam się czy nie kazać teściowej, żeby od poniedziałku codziennie rano latała do biedronki., żeby czasem nie przegapić zamio
- treissi

Proszę Was nie mówcie mi już o takich okropieństwach. Nie iadomo co tam jeszcze u mnie siedzi
Tosieńko od 20 mają być fikusy, draceny, yucki i zamioculcasy po 11,99.
http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php
-
Saraaa