aż kupi ten kabelek
  aż kupi ten kabelek   
 Jesień masz kolorową i widzę że ją przetwarzasz na ziemię liściową i piękne ozdoby

Pieseczka wygłaskaj i koteczki też

aż kupi ten kabelek
  aż kupi ten kabelek   

Gorzej jak jadę rano autem do pracy - jakby mnie ktoś watą obłożył
 Gorzej jak jadę rano autem do pracy - jakby mnie ktoś watą obłożył   

. A wianki uwielbiam robić, najchętniej z tego, co oferuje ogród lub najbliższa okolica. Taki mały bzik
 . A wianki uwielbiam robić, najchętniej z tego, co oferuje ogród lub najbliższa okolica. Taki mały bzik  Już rozmyślam nad zimową wersją wianka. Muszę na zakupy się wybrać do pobliskiego lasku buczynowego
 Już rozmyślam nad zimową wersją wianka. Muszę na zakupy się wybrać do pobliskiego lasku buczynowego  

z niecierpliwością. Tak jak obiecała, bo inaczej poprosimy o karę
 z niecierpliwością. Tak jak obiecała, bo inaczej poprosimy o karę  

Dobranocka bardzo mi się podoba.
 Dobranocka bardzo mi się podoba.  Ostatnia to Flamingo.
 Ostatnia to Flamingo.  Ciepła i słońca na urlop.
 Ciepła i słońca na urlop. 

I coś mi się wydaje, że na wiosnę lista kolejnych różanych chciejstw się wydłuży...
 I coś mi się wydaje, że na wiosnę lista kolejnych różanych chciejstw się wydłuży... 

Ja na razie wzdycham do Kordesa, ale Austinki są bliższe mojemu sercu
 Ja na razie wzdycham do Kordesa, ale Austinki są bliższe mojemu sercu  

, a aktualnie takiego nie mam.
, a aktualnie takiego nie mam. .
. , i uporządkować różne sprawy, na które latem szkoda czasu.
, i uporządkować różne sprawy, na które latem szkoda czasu. .
. Jagi
  Jagi
 , dla mnie to jeden z najbardziej pracowitych okresów , pierwszy w marcu , drugi w lipcu , a teraz to po prostu apogeum . Jesień cudna , kot - wielkości Chałaputka do zaakceptowania
 , dla mnie to jeden z najbardziej pracowitych okresów , pierwszy w marcu , drugi w lipcu , a teraz to po prostu apogeum . Jesień cudna , kot - wielkości Chałaputka do zaakceptowania   wiankowa dziewczynko . Buziaki , słonko dziś cudne świeci - wypoczywaj , ładuj baterie
 wiankowa dziewczynko . Buziaki , słonko dziś cudne świeci - wypoczywaj , ładuj baterie  

Drzewa w pół zginało, pranie schło w tempie rekordowym, po jedno prześcieradło osobiście poszłam do sąsiada
 Drzewa w pół zginało, pranie schło w tempie rekordowym, po jedno prześcieradło osobiście poszłam do sąsiada