Hej Tereniu!
No tak bidens w nietypowej pozycji~! pamiętam jak ktoś polecał sadzenie na grządkach petunii i pelargonii
Tego 10 cm asterka zaznacz proszę Czy ja Ci dałam takiego płożącego tzn nie wiem czy mówiłam, że to aster ale rośnie koło Tanguckiego od Ciebie '
Dobrej nocy idę przyłożyć się do podusi, bo moja głowa tego wymaga
Alu
To na wiosnę zapraszam dużym samochodem myślę że dużo kwiatuszków da się podzielić
Powojnika tego przysypałam a co z tego wyjdzie to nie wiem bo to mój pierwszy raz Marysiu Ty u mnie a ja u Ciebie
U mnie nie tylko bidens w nietypowej pozycji był , pelargonie tez miałam wysadzone do ziemi i sporo innych doniczkowy - nie mogłam sobie poradzić z podlewaniem to poszły do ziemi
Asterka nie dostałam żadnego
Zaznaczę tego 10 cm . astra ale nie wiem jaki kolor będzie miał
To spokojnej nocy życzę i aby Cię główka nie bolała
Alu zapraszam serdecznie ale byś mi radość sprawiła Beatko U mnie wszystko teraz zaczyna rosnąć trawę wczoraj skosiłam przy okazji trochę liści żebrałam do kosza
Wiosna idzie Aniu witam
Tak to świeżutkie zdjęcia , szkoda że nie wzięłam dzisiaj aparatu bo ładnie pierwiosnki rozkwitły Marysiu moje kapustki wszystkie jeszcze w polu i te do jedzenia też - na razie rosną
Tereniu no to Ci się wegetacja przesunęła w czasie
Wczoraj mróz poranny ściął część dalii i jeszcze w dwóch miejscach kwitną a chryzantemy w pełni kwitnienia, chociaż jeszcze jedna w pąkach i to ta najciekawsza. Zobaczymy jak nie zdąży to poeksperymentuję z tym cukrem co to chyba Beti pisała!
Pozdrawiam cieplutko!
Witaj Marysiu
U nas w nocy mróz a cały dzień mleko - nic nie widać , jak w nocy
Zajrzałam na działkę ale nawet zdjęcia nie wyszły za ładne . Moje też jeszcze nie wszystkie chryzantemy kwitną może i ja poeksperymentuję . Karolinko tak to leycysteria kwitnie część gałązek połamał śnieg a te co zostały ładnie kwitną dalej
Witaj Gosiu
Moje chryzantemy też nie wszystkie kwitną i chyba już nie zdążą zakwitnąć
Anomalie pogodowe tak wpływają na kwiatki i wszystko na głowie staje
Fajnie jak coś jeszcze kwitnie, ale przy tej szarudze smutno wyglądają kwiatki. Szczególnie fioletowe. tak się jakoś złożyło że u mnie w ogrodzie większość kwiatów jest w kolorach fioletu, granatu i bordo. Jak zaświeci słonko to jest fajnie, ale jak pada mżawka to kwiatki smutno wyglądają.
Hej Tereniu
Na dworze szaro,smutno a w Twoim ogrodzie nadal przepięknie,kwitnąco i kolorowo jak w pełni lata
Bardzo mi się spodobała ta Twoja kolorowo-koronkowa kapustka ,taką to bym nawet całą zjadł na surowo
Pozdrawiam serdecznie i Tobie również miłego weekendu życzę
Danusiu Coś tam jeszcze kwitnie i rozwesela nasze działeczki
Szkoda że słoneczko nie chce nam świecić , u nas nie ma deszczu ani mżawki ale słoneczka też nie Witaj Arku
Może nie lato ale coś tam kwitnie
Ta kapustka nie do jedzenia ale mam też takie które można zjeść
Dziękuję Ci bardzo Witaj Ewuniu miło że zajrzałaś w moje skromne progi zapraszam częściej
Tak kwiatuszki próbują nadrabiać - w lato nie kwitły to teraz chcą pokazać na co je stać