koty z tymi zielonymi oczami są niesamowite,szczególnie w nocy
Mój ogród wśród łąk część 5
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk część 5
Mała dżokejka ,świetnie wygląda,
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ta mała Dżokejka to widzę jak w oczach rośnie!
Jaka już Pannica!
Zwierzaki urocze. I duży jak i małe.
Zdecydowanie mogłabym mieć własną farmę. 
Zwierzaki urocze. I duży jak i małe.
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Koty na kanapie z kocykiem to zdecydowanie jesienny widok
Mój instynktownie tuli się teraz do ciepłych i puchatych rzeczy, przy kaloryferku też lubi sobie poleniuchować
Mój instynktownie tuli się teraz do ciepłych i puchatych rzeczy, przy kaloryferku też lubi sobie poleniuchować
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu cudnie się prezentuje twoja dżokejka, jak postawa.
Ogród nie może zdominować życia, konieczne są inne aktywności. 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Gosiu,leniwy czas nadchodzi ,bo tak szybko ciemno,widać po kotach jak sie w ciepłych kocykach wylegują ,ale my i tak wymyślimy jakieś inne dodatkowe prace i nie wylegujemy się ,a szkoda ,ja nieraz obiecuję sobie ,że poleżę cały dzień ,ale za chwilę już wyrywam,córeczka na koniu świetnie wygląda,ona i koń to dwie połówki,pozdrawiam 
- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Wszystkie róże już dotarły do Ciebie? Ja jeszcze czekam na kilka sztuk i zaczynam się trochę niecierpliwić...
Wszak listopad za pasem i należy się spodziewać coraz gorszej pogody.
Ciekawa jestem jakie hortensje zamówiłaś? 12 sztuk
Czyżby jakaś nowa hortensjowa rabata się szykowała? 
Ciekawa jestem jakie hortensje zamówiłaś? 12 sztuk
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Czy ta fantazyjna fryzurka z końskiej grzywy to element praktyczny czy estetyczny?
Tak, też kopię rów po wybraniu dalii, by zakopać choć część liści i różnych badyli
Tak, też kopię rów po wybraniu dalii, by zakopać choć część liści i różnych badyli
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Małgosiu ja też napiszę, że Amazonka rośnie, no ale ciocia musi być duża! Jakoś tak fiolety zdominowały kolorystykę
Nie wiedziałam, że koty też zapadają w sen zimowy
Nie wiedziałam, że koty też zapadają w sen zimowy
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Niczego mi nie podsyłaj! Zostaw sobie na zaś! Ja zamówiłam nowego Austina przez Sylwię
Mówiła, że za darmo przesyłają więc napisałam. Róże zaprzątają mi umysł przed daliami i po daliach. Umiem się nimi opiekować tak średnio, ale niektóre ładne są. U mnie zestawienia są zaskakujące, bo od dłuższego czasu muszę upychać rośliny. Żaden Kordes mi nie pomoże 
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Grażynko - Dżokejka dziękuje
Aniu - A ja dużych zwierzaków się boję
Violka - A masz kotka? Nie ma nic lepszego na zimowe wieczorki
Zuza - Koty pchają się do domku, na kanapy, do łóżek... Mam okropnie rozpuszczone kociska. Ale co ja poradzę, że je uwielbiam. To niesamowicie mądre zwierzęta.
Soniu - No rację masz kochana, ale nie ogarniam, no po prostu nie daję rady. Jeszcze troszkę i zakończę wszystko co konieczne, mam urlop w przyszłym tygodniu. Dam radę
Martuś - Mi nawet przez myśl nie przemknie, żeby przeleżeć cały dzień, bo się nie da. A jakbym nie wstała rano i zrobiła strajk, to wezwaliby pogotowie. A ja po prostu nie umiem leżeć...no chyba, że mnie choroba kładzie.
Dorotko - Wszystkie róże już mam na swoich miejscach. I na ten sezon kończę zakupy i sadzenie. Hortensje to anabellki. Posadzone zostały w rzędzie wzdłuż kopca ( mojego wrzodu ogrodowego). Kopiec będzie posiany trawką, a wzdłuż będą sobie rosły anabelki. Mam nadzieję, że nareszcie ta koncepcja zagospodarowania tego miejsca w ogrodzie jest ostatnia.
Jacku - Fryzurki konia to domena koleżanek Zuzi. Ja się nie dotykam, bo jak wiesz koni się boję. A fryzura to dla szpanu
Marysiu - Moje koty dzielnie asystują swojemu pańciowi, który uwielbia z nimi polegiwać popołudniami. A popatrz te fiolety. Nawet nie zauważyłam, że tak fajnie się zgrało.
Miłeczko - I u mnie z zestawieniami różnie, raczej idę na żywioł. Nie umiem jakoś sensownie zaplanować, czasami się udaje, czasami sama się dziwię, że aż taką głupotę popełniłam. Może jednak poczytam o zestawieniach, może mi się kiedyś przyda
Od dłuższego czasu nie zrobiłam żadnego zdjęcia w ogrodzie. Z bardzo prostego powodu. Nie mam dobrego światła.
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Gosiu no życzę Ci byś wszystkie prace wykonała zgodnie z planem ale ja Cię bardzo proszę nie zapadaj po nich w sen zimowy...
bo aż korci mnie by życzyć Ci, byś jednak nie zrobiła wszystkiego....
Super, że masz akumulatorki naładowane. Też uwielbiam wypady nad nasze morze, nawet jak tylko weekendowe.
To w weekend czekamy na fotki.
Super, że masz akumulatorki naładowane. Też uwielbiam wypady nad nasze morze, nawet jak tylko weekendowe.
To w weekend czekamy na fotki.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
No to Małgosi postawimybeatrix+ pisze:A juści...zaraz Andrzejki,potem MIKOŁAJKI i się dopiero zacznie!
Kabelek kupię zawtra,skompletuję dokumentację i będę wykonywać PO WYBORCZY program...
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Becia - Ja czekam
Aniu- Wiem, że mi dobrze życzysz, ale sen dłuższy....marzenie.
Marysiu - Napijemy się razem
Od wczoraj mgła zasnuła świat. Jest paskudnie. Zimno, szaro, buro i ponuro. Uciekłam do ogrodu zaraz po powrocie z pracy, ale szybko zrezygnowałam, bo zrobiło mi się zimno. I dlatego zdążyłam ustrzelić ciut jesiennego ogrodu. Tak teraz mam i cóż....aby do wiosny.
W ogrodzie dominują żółcie, czasami przeplatane z praniem niebieskim schnącym w oddali i workami w kolorze brązowym.Jesienny pies uciekł do domu....

Aniu- Wiem, że mi dobrze życzysz, ale sen dłuższy....marzenie.
Marysiu - Napijemy się razem
Od wczoraj mgła zasnuła świat. Jest paskudnie. Zimno, szaro, buro i ponuro. Uciekłam do ogrodu zaraz po powrocie z pracy, ale szybko zrezygnowałam, bo zrobiło mi się zimno. I dlatego zdążyłam ustrzelić ciut jesiennego ogrodu. Tak teraz mam i cóż....aby do wiosny.
W ogrodzie dominują żółcie, czasami przeplatane z praniem niebieskim schnącym w oddali i workami w kolorze brązowym.Jesienny pies uciekł do domu....

- silvarerum
- 1000p

- Od: 16 kwie 2012, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale piękny wianek uwiłaś. Twoja brama nawet we mgle pięknie wygląda.
U nas w dzień słońce ładnie świeciło, ale jak zaszło pojawiła się taka mgła, że moja córka idąc na lekcje gitary pobłądziła
Zamów katalog Austina na zimę, nie ma na co czekać - darmo dają, aż grzech nie zamówić
U nas w dzień słońce ładnie świeciło, ale jak zaszło pojawiła się taka mgła, że moja córka idąc na lekcje gitary pobłądziła
Zamów katalog Austina na zimę, nie ma na co czekać - darmo dają, aż grzech nie zamówić
Zapraszam: silvarerum czyli szwedzki ogrodnik w akcji.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=88534
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=88534