Czy ona tak w słońcu rośnie całe lato?
To by tłumaczyło dlaczego moja w domu nie kwitnie.

. Cały czas stoi pod chmurką i nie boi się wiatru?
 . Cały czas stoi pod chmurką i nie boi się wiatru? 

.
 .

moja ''Tamaya''ma dosyć trudne warunki zimowania, małe okno, a nawet napiszę okienko. Temperatury nigdy nie sprawdzałam, ale traci liście w zimie. A wiosną przesadzam do świeżej ziemi i ona się regeneruje, trochę to trwa. Po przymrozkach wystawiam ją do ogródka, w cień pod orzecha, a w sierpniu przestawiam w jaśniejsze miejsce
  moja ''Tamaya''ma dosyć trudne warunki zimowania, małe okno, a nawet napiszę okienko. Temperatury nigdy nie sprawdzałam, ale traci liście w zimie. A wiosną przesadzam do świeżej ziemi i ona się regeneruje, trochę to trwa. Po przymrozkach wystawiam ją do ogródka, w cień pod orzecha, a w sierpniu przestawiam w jaśniejsze miejsce zauważyłam, że kosmosy rosnące pojedynczo ładnie się rozgałęziają, a przez to mają sporo kwiatów kwitnących jednocześnie,kiedy przekwitną ścinam je, a one zawiązują kolejne.U mnie same się rozsiewają . Tymianek też bardzo lubię
  zauważyłam, że kosmosy rosnące pojedynczo ładnie się rozgałęziają, a przez to mają sporo kwiatów kwitnących jednocześnie,kiedy przekwitną ścinam je, a one zawiązują kolejne.U mnie same się rozsiewają . Tymianek też bardzo lubię  

, lecę oglądać dalej
 , lecę oglądać dalej