Witajcie wszyscy.
Jadziu miło mi ze jesteś zadowolona z przetacznika on ma takie błękitne kwiatki.
Loki cieszę się bardzo ze do mnie zaglądasz i ci się podoba.
Aniu jesień w moim ogródku jest taka kolorowy roślinki dostały wody z deszczu i się zebrały aby przetrwać zimę.
Ewa fajnie było dzisiaj na twojej działeczce pogoda dopisała
Jolu witaj na lubelszczyznę już nie pojadę jakoś tak wyszło. Perukowce od ciebie rosną i mają się dobrze myślę że będą fajnie rosły chciałabym aby były już duże.
Petii mieszkańcy bloków już się przyzwyczajają do tego aby dbać o teren w okół bloku zwłaszcza że zwracają uwagę dzieciom aby nie niszczyły drzewek i krzewów .Nasza Spółdzielnia bardzo dba o teren w okół bloków sadzi krzewy kwiaty mamy nowoczesne place zabaw i dla dorosłych miejsca do ćwiczeń jest fajnie.
Bożenko witaj masz rację czasem komuś coś spadnie z balkonu ale to normalka. Myślę że warto spróbować coś samemu zrobić pod blokiem aby pocieszyć oczy Tak jak zrobiła nasz forumowa koleżanka Tosia.
Bozenko Ja mieszkam w bloku Spółdzielni Mieszkaniowej' ROW Wodzisław to jedna z najlepszych Spółdzielni w kraju i dba o teren na osiedlu tak jak pisałam wyżej. Ja na zagospodarowanie terenu dostałam zgodę i warunki do przestrzegania co mi wolno a co nie .Ogródek sama finansuję nie chciałabym aby mi się ktoś dokładał i rządził miejsca na ogródek w koło jest jeszcze więc jak ktoś chce grzebać w ziemi to może.
Mam taki jarmuż podjadam go i ma już mało liści

jeszcze kwitną zawilce

hryzantemki tez kwitną
moja ulubiona trawka
jest ładna pogoda to pomalowałam pergole ala postarzanie jak zakwitną róże to będzie ładnie odbijać